Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt hinni, hogy túllihegem. Szerintetek?
Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást.Nekem Ő az első igaz szerelem az életemben, ezért nagyon tartok tőle hogy elveszíthetem. Ő ugyanezt mondja.
Mielőtt járni kezdtünk volna, vagy egy évig barátok voltunk, így jól ismerem. Régebben nagyon bulizós srác volt, piálások, nőzések (kéthetente új barátnő) ..stb. Mára megváltozott, ami igaz is. Azt mondta lenyugodott, fontosabb vagyok neki mint a partik és a nők. Hiszek is Neki.
Nemrég azonban szóba került köztünk a megcsalás téma. Én többször mondtam el neki erről a véleményemet. Én nem fogom Őt megcsalni, mivel az azt jelentené, hogy már nem szeretem annyira, hogy fontosabbak legyenek az érzései, a saját szükségleteimnél. Közöltem vele, hogy viszont ha Ő csal meg, a kapcsolatunknak vége.
Erre Ő azt felelte, hogy Ő nem bánná ha én csalnám meg. Mármint ha csak egyszer történne meg, úgymond egyéjszakás kaland lenne és utána nem tartanám a sráccal a kapcsolatot. Mikor rá kérdeztem miért gondolja így, azt mondta, hogy Neki az számít, hogy Vele legyek, addig jó Neki míg vele vagyok. Ha más kell egy éjszakára mert Ő nem tudja megadni amire vágyom, hát tessék, csak maradjak vele.
Ezt furcsálltam kissé. Mondtam neki hogy én akkor is szakítanék, ha csak egy éjszakára feküdne le egy nővel.
Erre el kezdte magyarázni, hogy de ha leitatják, vagy tesznek valamit a poharában úgy hogy aztán kiesik minden.
Mondtam neki hogy nem hiszem hogy sok esélye lenne ennek, mivel általában barátokkal megy bulizni, nem egyedül.
Kicsit bántott, hogy Őt nem zavarná, ha megcsalnám, még ha egy alkalommal is. Ezt most vagy azért mondja, mert annyira megbízik bennem, hogy tudja akármit is mond nem csalom meg, vagy tényleg nem izgatná ha megcsalnám. Lehet tényleg túlliehegem, egyszerűen csak nem értem meg hogy lehet az, hogy nagyon szeret, de nem izgatná ha megcsalom. Számomra természetes csak hogy nem csalom meg azt akit szeretek és tisztelek?
Most hogy így a végére értem a mondandónak már nem érzem olyan nagy dolognak de azért véleményeket várok.
=)
Énis mondtam azt a barátnömnek hogy ha megcsal vége.
Ezt követöen többször is megcsalt.De mindezek ellenére nem birtam szakitani vele mert szeretem és nem tudnék nélküle meglenni.Szükségem van rá.
Hát gyerekek szar ezt olvasni... Én is gondoltam erre, de szükségem volt rá hogy más is kimondja.
Köszi a válaszokat. Most már csak azt nem tudom mit tehetnék, tényleg nagyon szeretem...
Szia
Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de az biztos hogy még ha rövid távon fájdalmas is SZAKÍTANOD kell vele, mert hosszú távon csak így mentheted meg magad a további csalódásoktól. ha egyszer megtette-márpedig 99%- akkor meg fogja többször is tenni. azt csak te tudhatod jó e igy neked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!