Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet okom a feltételezésre? Vagy csak túllihegem?
4 és fél hónapos terhes vagyok, boldogan várjuk a babánkat. A párommal 2év 4 hónapja vagyunk együtt. 1 és fél éve vagyunk együtt.
Néha sokszor előjön bennem az h mivan ha megcsal, például most is bennem van ez a dolog 2 napja aktívan. Sőt még álmodtam is, hogy írt egy lánynak smst.... De ez csak 1 álom, ez mindegy.
Azt írta valamelyik nap h én vagyok az a lány akivel szeretne együtt élni, felnevelni a picit és megöregedni, más nem érdekli.
Ma szabadnapos ma van a fizetés nap is, holnap már megy be dolgozni...
Tegnap ezen kaptunk össze h be akar ma menni a pénzéért, mert azt mondja az ő pénze legyen csak otthon. De mondom 1 szabadnapodon miért nem pihensz és miért utazol sokat "feleslegesen" hiszen másnap ugyis mész.
És akkor mondtam neki, hogy ugye bennem vannak ezek a dolgok, mondom biztosan meg van az okod h mész.. és akkor mondta h igen a pénzem az. És hogy én ne gyanúsítgassam feleslegesen. És hogy elege van h én mindig ilyeneket feltételezek róla.
Szerintetek?
Én lihegem túl?
Köszönöm a válaszokat előre is, és szép napot nektek!
Huhh... amikor én voltam várandós, az öcsém megkérdezte:
"Muszáj minden terhes nőnek hülyének lennie?" :D
Én is az voltam, a nővérem, és a húgom is... Ezek a hormonok játéka...
Ha nincs rá nyomós érved, hogy megcsalna, akkor igen, te liheged túl! De fogd rá nyugodtan az állapotodra! ;)
És bízz a párodban!
Egyébként az én férjemnek is voltak időnként "fontos" meg "sürgős" dolgai... évekkel később tudtam meg, hogy azért, mert olyan hülye voltam időnként, és ő tudta, hogy csak a terhesség miatt - nálam közrejátszott az is, hogy végig táppénzen kellett legyek, és ez még ingerültebbé tett - és nem akart sem veszekedni, sem megbántani, így inkább valamilyen ürüggyel lelépett otthonról 1-2 órára. :D
Utolsó: épp ezt nem akarom:)
Szóval jobb ha leállok?:S
Nincs nyomós okom rám, mert csak dolgozni jár, és ha enm dolgozik otthon van, ha megyünk valahova azt is csak 1ütt, nem megy sehova nélkülem.
Ahogyan én sem:D
Én értem amit mondtok, de csak avval van élet?
Amúgy épp erről is beszélgettem vele, és mindta h ő is szerette volna a babát, és ő ezzel felvállalt mindent.
És azt mondta ha nincs szex akkor nicns,minden fejbe dől el.
Azt mondta fontosabb neki a pici, mint 1 szex. Ebben az állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!