Túllihegem a dolgot vagy Ti is bevinnétek az ügyeletre a babátokat ebben az esetben?
Most 11hónapos a kislányom, 3napja erős hasmenése és 38feletti láza van. Ez lenne a kisebbik gond, de sajnos semmit sem tudok belediktálni, vizet is csak nagy kínkeservvel kiskanalanként. Sós főtt krumpli és társai emiatt kizárva. Néha elfogad egy kevés tápot.
A pelusai csontszárazak, csak hasmenés megy bele, de az is egyre hígabb, vízszerű. Már nem is büdi.
Én vittem volna már reggel, de a férjem még várja a szebb jövőt.. Szerintem kórház, infúzió lesz belőle, mert alig iszik szegénykém, félek, hogy kiszárad.
Szerintetek túlparázom?
Igen bevinném, nem liheged túl. Sajnos ők elég könnyen ki tudnak száradni, győzd meg a férjedet, hogy inkább menjetek be, és legyen egy felesleges utatok, minthogy nagyobb baj legyen!
Jobbulást!
A férjed mégis mire vár? Hipp-hopp elmúlik, vagy mi?!
Babát öltöztesd, készíts össze neki kórházi motyót minden eshetőségre és irány az orvos. Ez nem játék!
Már miért lennél paramami? Én is, és azt hiszem, minden édesanya aggódna a helyedben.
Inkább egy felesleges út az orvoshoz (bár a leírtak alapján ez már nem az a kategória), minthogy nagyobb baj legyen.
Szóval doki.
Köszi, én is így gondoltam. Már össze vagyunk csomagolva, nemsokára indulunk.
A férjem egyébként sokkal inkább aggódalmaskodó, mint én, csak nincs valami jó véleménnyel a magyar egészségügyről, nagyon bízott benne, hogy itthon kigyógyulunk ebből. Gyerekkorában is többször félrekezelték, nemrég a Jánosban kellett töltenie kb. 2hetet, most is nagyon sz@rházian viselkedtek vele. De ez egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!