Oregek otthonaba bevinnetek eppen csak 3 honapos babat?
Biztos, hogy nem. Mi rokonokat látogatni is csak úgy megyünk vagy jönnek hozzánk, ha nem betegek.
Nem érdekel, hogy megsértődnek, a lányom egészségével nem játszom!
Persze, hogy elvinném. Nem kell olyan finnyásnak lenni.
Nem azt mondom, hogy ki kell dobni a gyereket az utcára, hadd betegedjen meg, hiszen nyilván óvni kell, főleg ilyen kicsit.
De az azért túlzás, hogy bezárjuk a lakásba, meg nem jöhet senki... (Van ismerősöm, aki ezt csinálja, mert így biztos nem lesz beteg a gyerek... Persze, csak épp abszolút nem fejlődik ki az immunrendszere, aztán majd, mikor oviba megy, hetente lebetegszik.)
Az idősek otthona nem a kórház fertőző osztályával egyenlő, szóval nem látom okát, hogy miért ne lehetne odavinni. Arról nem is beszélve, hogy jellemzően rendszeresen és alaposan takarított helyről beszélünk. (Legalábbis én abból az otthonból indulok ki, ahol a nagymamám van.)
Szerintem semmi baja nem lesz, és ha olyan személyről lenne szó aki fontos nekem, igen bevinném.
Akik itt ennyire ellenzik, azok belegondolnak, hogy ők is lesznek öregek majd? Nektek hogy fog esni ha nem láthatjátok mondjuk az unokátokat, mert a gyereketek nem lesz hajlandó bemenni hozzátok?
Lehet lepontozni nyugodtan, csak van hogy az ember később megbánja hogy nem látogatott meg egy bizonyos személyt, de akkor már késő. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!