Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oregek otthonaba bevinnetek...

Oregek otthonaba bevinnetek eppen csak 3 honapos babat?

Figyelt kérdés
tudjatok,szag,betegek,stb...
2012. jan. 19. 20:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fiam 3 hónapos volt, mikor a dédihez bevittük, és nagyon örülök neki, mert rá 1 hónappal meghalt a nagyim:-(, így a dédi láthatta a dédunokáját, habár biztosan nem fogta fel, de akkor is jó volt, illetve van egy kép róluk. Ő volt az utolsó nagyim. Sajnáltam volna, ha nem tettem volna meg. Persze nem voltunk ott órákat, de nem lett semmi baja a fiamnak. Akkor a boltban is ugyanennyire elkaphana bármit.
2012. jan. 19. 21:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Meg ennyiből a szülők se menjenek sehova, a gyerek nélkül sem, hiszen ők is hazavihetik a bacikat.

És, ha már itt tartunk, miért nem zárjuk sterilizált karanténba a gyereket, hisz ott aztán biztosan egész életében egészséges marad!?

Szóval ez így elég messzire megy. Nyilván nem kell vele az orvosi váróban fertőző betegek között ülni, nem kell -20 °C-ban órákig az utcán tartózkodni, stb., de azért élni kell!

(Ráadásul hozzáteszem, hogy ahol esetleg van idősebb, ovis korú gyerek, ott aztán a baba semmit nem fog megúszni...)

2012. jan. 19. 21:24
 13/31 anonim ***** válasza:
Elvinném. Az öregség nem betegség. Persze ha beteg akit látogatnátok akkor nem,de ha csak meg van fázva akkor még igen, nem kell puszilgatni. Mondjuk a mi babánk erős, sztem a tied is. Egyszer megfáztam, nem volt még 2hónapos és nem kapta el, anyum is megfázott és ő tőle sem kapta el. Pedig néha véletlen megpusziltuk.
2012. jan. 19. 22:00
 14/31 A kérdező kommentje:
szerintem egy boltban jar a levego,de az otthonban beszorul...masik,baratom nagyanyja,aki mar nem tud magarol,en eletemben ketszer lattam,nem ertem minek vigyem be,ha mar ugysincs maganal....de baratom erolteti,nagyon...
2012. jan. 19. 22:11
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

Mert a párodnak ez fontos! A párodat a nagymama, a gyermeketek dédmamája FELNEVELTE! A párodnak az élete része a nagymamája és gondolom szeretne még a halála előtt egy közös fényképet legalább, hogy a gyermekednek majd mutogassa, hogy kiről is beszél, mikor meséli a gyerekkori anekdotáit, amit a dédiéknél nyáron történtek.

Egyébként ha te ehhez így állsz hozzá, ahogy most leírtad, akkor kívánom neked, hogy ha esetleg 80 éves leszel és nem beszámítható, akkor a te fejedre is így sz@rjon a dédunokád anyja/apja minimum!!! Vagy legalább az összes rokonod felejtsen el.

Mert te onnan úgyis a temetőbe mész és úgy se tudod majd gondolom, ahogy te felfogod jelenleg is, hogy hányszor sz@rsz be egy nap.

Gratulálok neked.

2012. jan. 19. 22:15
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Mert a barátodé a gyerek, nem? Tehát a gyerek dédijéről van szó...

Ha nem, akkor bocsánat.

2012. jan. 19. 22:15
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

Te úgy gondolod, hogy a gyerekednek csak a te családodat kell megismernie, az apjáét nem???

Érdekes hozzáállás...

2012. jan. 19. 22:16
 18/31 anonim ***** válasza:
11%

21:18 vagyok

Na így már más a szitu........ Nem a te rokonod és főleg csak kétszer láttad eddig.

Így már nem vinném be, hiszen a barátnőd erőlteti, nem te akarod.

El nem kapna semmit persze így se, de igazából nem értem miért akarja hogy vidd be, ha egyszer te se láttad túl sűrűn.

Ha a ti rokonotok lenne akkor mindenképp vinném, így viszont nem

2012. jan. 19. 22:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

22:17 vagyok

Óóóóóó félreolvastam, barátnőt olvastam. :( BOCSI

Viszont ő családtag, hozzá vinném

(írok itt össze vissza) Késő van :)

2012. jan. 19. 22:20
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

én a babámat úgy 6-7 hónapos korában vittem be az idősek otthonába, ugyanis anyósom ott dolgozik (magán egyébként), neki a második családja ezek a kisöregek :)

neki fontos volt, hát mentünk. kicsit megijedt mikor 6 aranyos nagyi "ráugrott" és ezerrel gügyögött neki :)

fél órát voltunk ott, semmi baja nem lett.

aki beteg azt elszállítják kórházba míg meggyógyul, hogy ne fertőzze körbe az időseket, eszembe se jutott ijenen aggódni.

ha a párom nagyija lett volna bent akkor már jóval előbb vittük volna

2012. jan. 20. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!