Kórházban van a nagypapám, sajnos nem sok ideje van vissza. Szeretné és én is szeretném, ha látná a dédunokáját. Ti bevinnétek a 10hónapos babátokat elbúcsúzni?
Nagyon rosszul van, cukros, kezd véglegesen elmenni az a maradék látása is, leállnak a veséi, a rákjai is olyan stádiumban van, hogy nem éri meg kezelni.
Nagyon szereti a dédunokáját, a szeme fénye, néh az őrületbe kerget az aggódásával.
Én is szeretném, ha az utolsó napja órája perce valami boldog dologgal telne, hogy "nyúzza" a kicsi. Mintha megfiatalodna mikor vele van.
Viszont mindenki lebeszél róla, mert a kórház, és beteg lesz a kicsi...
Mit tegyek?
én is bevinném, gondolom nem fertőző osztályon van,
ezt a boldogságot ne vedd el tőle.
Tedd ami mindharmatoknak jo. Szerintem vidd be. Neked a lelkiismereted lesz nyugott, a pici orulni fog a dedinek es a nagypapadnak meg lesz az utolso akarata. Szerintem meg nem akkora hogy rossz emlekek gyotornek kesobb emiatt, es nem hiszem hogy beteg lesz.
En biztos bevinnem.
Én nagyikám is szerette volna látni a haláloságyán a lányaimat,de sajnos nyirokmirigy rákja volt,ami a legalattomosabb....tele volt nyílt 2-5 cm-es fekélyekkel a hasa...hozzá az a szag.....(bocsi a részletekért)de sajna ez a tény,és mellé a 170 cm asszony 35 kilós....engem is megviselt a látvány,ezért nem vittem be őket,bár mondta is a mama mikor még magánál volt,és volt ereje beszélni hogy ne vigyem őket,már csak a szag miatt sem,de halála napján,mikor már nem tudod mozdulni sem,és csak 20 perc alatt tudtam kivenni a motyogásából hogy mit szeretne,hát látni a 6 hós,illetve 8 hós dédunokáit. Telón megmutattam neki ökek,utolsó erejéből kicsordult egy könycsepp,és lehunyta a szemeit...2 hónapja volt,de ez amit most leírtam neked,mindig hangos zokogásra késztet...most is....úgy hogy vidd be szerintem,még pici,és legalább megnyugszik a lelked hogy láthatta...
Sok erőt kívánok Nektek!
Ada.
Egy életen át azon rágódnál, miért nem tetted meg! Vidd be hozzá, hacsak nem fertőző osztályon van. Persze ne nagyon hagyd végigtapogatni,-nyalogatni mindent.
Sok erőt a családnak az utolsó időkhöz.
(O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!