Kórházban van a nagypapám, sajnos nem sok ideje van vissza. Szeretné és én is szeretném, ha látná a dédunokáját. Ti bevinnétek a 10hónapos babátokat elbúcsúzni?
Nagyon rosszul van, cukros, kezd véglegesen elmenni az a maradék látása is, leállnak a veséi, a rákjai is olyan stádiumban van, hogy nem éri meg kezelni.
Nagyon szereti a dédunokáját, a szeme fénye, néh az őrületbe kerget az aggódásával.
Én is szeretném, ha az utolsó napja órája perce valami boldog dologgal telne, hogy "nyúzza" a kicsi. Mintha megfiatalodna mikor vele van.
Viszont mindenki lebeszél róla, mert a kórház, és beteg lesz a kicsi...
Mit tegyek?
Szia.
En is bevinnem.
Lehet kapni kezfertotlenito zselet, eh esetleg valami olyat tapogat meg, gyorsan lefertotlenited.
Alkoholos, igy gyorsan elparolog es nem nyalja le a kezerol.
Esetleg kerhetsz a korhazban maszkot is a kicsire.
Biztos nagy lenne a kis fejere, de ha megturi magan az is segithet.
De nem hiszem, hogy elkapna valamit.
Kitartast kivanok ehez a rossz idoszakhoz.Legyetek erosek!!
Kedves Ada: reszvetem.Sok erot az egesz csaladnak.
Felhívtam a kórházat, azt mondták 14éven aluli gyereket nem lehet bevinni, de ha fontos, akkor elnézik, illetva az a rész ahol fekszik, ott még kedvesebbek voltak, és azt mondták, hogy nagyon rövid időre bemehetünk, és be is megyünk.
Azt sem bánom, ha feleslegesen, mert hazazavarják, csak zavarnák, most még jól van, de ha holnap már nem lesz?
Na jó, most megyünk, mert a végén megint sírva fakadok.
Ada, őszinte részvétem.
Igen, vidd!
Később lehet, hogy sajnálnád, hogy nem tetted meg!
En is bevinnem.
Amugy nagyon sajnalom a dedit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!