Ha valaki meghal egy új élet kezdődik? A nagypapám haldoklik. Tegnap voltam a kórházban elbúcsúzni tőle. Ma reggel 3 különböző márkájú POZITÍV tesztem lett.2nap van a mesimig.
persze hogy sikerült, ha teszt pozitív
Egyébként mi is másfél évet próbálkoztunk és a beágyazódás kb a nagynéném halála idejére tehetö.
én 5 nappal a mensi elött teszteltem.
Szerintem van benne vmi,dehát ha józan ésszel nézzük ez az élet rendje.Én is pont akkor estem teherbe tavaly mikor meghalt a dédimamám.Pont akkor.
Gratulálok vigyázz magadra.
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de sajna ez előfordulhat. Nálunk a családban szűkebb és tágabb értelemben is előfordult. A nagyobbik lányom születése után 5 hónappal meg halt a papám, a kisebbik születése előtt 3 hónappal az anyósom anyukája. A férjem unokatesójának az apukája az unoka születése előtt 3 héttel halt meg.
Sajnálom a papádat.
Igen!Én a dédnagyapám "helyére" jöttem.Azon a héten halt meg, amikor születtem.A nagymamámat felhívták az éjszaka közepén mikor megszülettem, hogy:"És hogy van a kedves nagymama?", mondta, hogy a körülményekhez képest jól.Ő a dédire gondolt, mert addig őt hívták nagymamának, hirtelen fel sem fogta, hogy ő lett nagymama!:-)
Gratulálok neked!!
Sajnálom a nagypapádat! :(
A pozitív teszthez pedig gratulálok, mert azt jelenti babát vársz.
Szerintem is így van, valaki meghal és közben valaki meg megfogan/megszületik.
De én nem szeretném, hogy nekem akkor legyen pozitív tesztem ha nagymamám már nincs többé! :(( Én nagyon szeretném, ha megélné azt, hogy láthassa a dédunokáját! :(
De ha így haladok, akkor rám is ez vár úgy látom. :(
Vagy akkor legalább valami nagyon távoli rokon haljon meg, ne pont ő! :(
kisfiam 8 hetes volt mikor apósom meghalt
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!