Ha valaki meghal egy új élet kezdődik? A nagypapám haldoklik. Tegnap voltam a kórházban elbúcsúzni tőle. Ma reggel 3 különböző márkájú POZITÍV tesztem lett.2nap van a mesimig.
Sajnálom Nagypapádat :-(
Szomorú, de szerintem is van valóságalapja a kérdésednek.
A Férjem Nagypapája a Kislányunk születése előtt egy héttel halt meg.
A temetésére nem mentem el sajnos, de még aznap este elfolyt a magzatvizem.
A pozitív teszthez pedig szívből gratulálok.
Unokatesóm aznap szült, amikor meghalt a nagyink...
A szomszédunkban pedig akkor derült ki, hogy végre jön a baba, amikor szintén meghalt a nagypapa.
Legyen sok örömötök a babában!
Szia hidd csak el édesanyám stroket kapott , 8 hetes terhes voltam amikor meghalt 4 évet vártunk a babára :(
az egyik szemem sirt a másik nevetett !
egy 7 honapos kismama
gratulálok !!!
Amikor az unokahugom a szülők nászútján megfogant, a papájáról megállapították, hogy gyógyíthatatlan beteg. Tavasszal megszületett a kislány, egyetlen egyszer találkozhattak ők ketten, és a Papa örökre elment. :(
Van ilyen sajnos, de örülj, Neked ez egy különleges érzés!! Gratulálok!
Nagyon köszönöm a támogatást amit tőletek kapok.És őszinte részvétem mindenkinek.
ÉS BOLDOG BABÁZÁST:)
Kedves utolsó!Nagyon sajnálom,de hiszem,hogy hozzátok is becsenget nemsokára az a huncut gólya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!