Túllihegem a dolgot vagy Ti is bevinnétek az ügyeletre a babátokat ebben az esetben?
Most 11hónapos a kislányom, 3napja erős hasmenése és 38feletti láza van. Ez lenne a kisebbik gond, de sajnos semmit sem tudok belediktálni, vizet is csak nagy kínkeservvel kiskanalanként. Sós főtt krumpli és társai emiatt kizárva. Néha elfogad egy kevés tápot.
A pelusai csontszárazak, csak hasmenés megy bele, de az is egyre hígabb, vízszerű. Már nem is büdi.
Én vittem volna már reggel, de a férjem még várja a szebb jövőt.. Szerintem kórház, infúzió lesz belőle, mert alig iszik szegénykém, félek, hogy kiszárad.
Szerintetek túlparázom?
szia!
Hogy vagytok? Remélem már otthon a kislányod és azért nincs időd írni.
Légyszi írj,h hogy van a pici lányod.
Nagyon nagyon köszi a sok választ, meg aggódást!
Szombaton, 6kórházban töltött nap után végre haza engedtek minket.
Elvileg jogod van a gyermeked mellett lenni folyamatosan, viszont ezt a szabályt kórházak egyénileg megváltoztathatják. Itt Székesfehérváron reggel 7től este 9ig folyamatosan bent lehet lenni a porontyokkal, éjszakára sajnos nem lehet bent lenni. Ez végülis egész elfogadható időintervallum, csakhát a kislányomnak ezt nehéz volt elfogadni..
A 3.naptól végre kisírtunk magunknak egy anyás szobát, így már egész jól viselte a bentlétet, hiszen egy percre sem volt magára hagyva.
Az, hogy mi volt a baja, végülis nem derült ki pontosan. Kapott egy csomó infúziót meg antibiotikumot, lázcsillapítót, így szép lassan javult kezdett az állapota. Minden eredménye végig negatív lett.. Valószínüleg valamilyen hugyúti fertőzést szedett össze szegénykém.
végre jelentkeztél:o)
már nagyon aggodtam
örülök a jó hírnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!