Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túllihegem a dolgot vagy Ti...

Porcukormókus kérdése:

Túllihegem a dolgot vagy Ti is bevinnétek az ügyeletre a babátokat ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Most 11hónapos a kislányom, 3napja erős hasmenése és 38feletti láza van. Ez lenne a kisebbik gond, de sajnos semmit sem tudok belediktálni, vizet is csak nagy kínkeservvel kiskanalanként. Sós főtt krumpli és társai emiatt kizárva. Néha elfogad egy kevés tápot.

A pelusai csontszárazak, csak hasmenés megy bele, de az is egyre hígabb, vízszerű. Már nem is büdi.

Én vittem volna már reggel, de a férjem még várja a szebb jövőt.. Szerintem kórház, infúzió lesz belőle, mert alig iszik szegénykém, félek, hogy kiszárad.

Szerintetek túlparázom?

2012. máj. 20. 13:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Remélem minden rendben lesz, jobbulást a kicsidnek.

Én is voltam a kislányommal hasonló miatt ügyeleten, hasmenése nem is volt, csak torokgyulladás, hólyagos volt a torka, és nem ivott, annyira fájt neki. Infúziót kapott, egy éjszakát voltunk csak benn.

2012. máj. 20. 13:56
 12/46 A kérdező kommentje:

Jaj ilyet légyszi ne is írjatok.. :(

Nemsokára indulunk, köszi a sok választ!

Ha lesz időm, majd zöld-kezezek mindenkinek! ;)

2012. máj. 20. 14:02
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ezért nem merik bevinni az anyukák IDŐBEN a gyereküket, mert jobban rettegnek a "paparamami" idióta címkétől, mint a gyerek betegségétől! Tessék elfelejtetni ezeket a nyomorék címkéket, meg a tőlük való rettegést, és igenis orvoshoz vinni a gyereket, ha ilyen szituáció van!

Jómúltkorában egy anyuka kiírt egy kérdést, hogy "Kisfiam fejre esett a pelenkázóról, de nem vittem dokihoz mert nem akarok Paramami lenne, ugye nem lesz baja?" - ezeket a gyökér jelzőket el kéne felejteni és nem forgatni a köztudatban folyamatosan, mert miattuk vagyunk sokszor, mi anyukák ilyen tesze-toszák, mert félünk a bélyegektől és címkéktől, ezért előbb fordulunk gyik-ra önigazolásért, mint orvoshoz...

2012. máj. 20. 14:02
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül vidd el. Infúzióra van szüksége, saját magától nem tud elindulni a javulás útján. Ha kifogsz egy "vagány" orvost, lehet, hogy nem is kell bent hagyni a kórházban. Az én lányom is alig tudott megállni a lábán a sok folyadékveszteség miatt. Az orvos azt mondta, hogy hasmenéssel Bp-en csak a László kórházba utalhatja be, de oda nem szeretné. Ambulánsan adott neki infúziót, még kétszer kellett infúzióra visszavinni.
2012. máj. 20. 14:04
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Remélem már az ügyeleten vagytok. Jobbulást!
2012. máj. 20. 14:22
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
majd azért megírod mi volt az ügyeleten? jobbulást :)
2012. máj. 20. 14:56
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást nektek! Írd meg mi lett a babáddal!!!
2012. máj. 20. 15:42
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

szia!

remélem voltatok dokinál

Mi is így kezdtük, sajnos 1 hét kórház lett a vége

végén már a nagyfiam szinte egész nap feküdt és aludt,annyira kiszáradt, házi dokink reakciója,csak annyi volt,h majd megerősődik, szerencsére elvittük kórházba, ott azonnal infuzióra kötötték és jól lecsesztek minket,hogy későn vittük.

2012. máj. 20. 16:11
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Remélem minden rendben van Veletek?
2012. máj. 20. 16:27
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
????
2012. máj. 20. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!