Túllihegem a dolgot vagy Ti is bevinnétek az ügyeletre a babátokat ebben az esetben?
Most 11hónapos a kislányom, 3napja erős hasmenése és 38feletti láza van. Ez lenne a kisebbik gond, de sajnos semmit sem tudok belediktálni, vizet is csak nagy kínkeservvel kiskanalanként. Sós főtt krumpli és társai emiatt kizárva. Néha elfogad egy kevés tápot.
A pelusai csontszárazak, csak hasmenés megy bele, de az is egyre hígabb, vízszerű. Már nem is büdi.
Én vittem volna már reggel, de a férjem még várja a szebb jövőt.. Szerintem kórház, infúzió lesz belőle, mert alig iszik szegénykém, félek, hogy kiszárad.
Szerintetek túlparázom?
Remélem minden rendben lesz, jobbulást a kicsidnek.
Én is voltam a kislányommal hasonló miatt ügyeleten, hasmenése nem is volt, csak torokgyulladás, hólyagos volt a torka, és nem ivott, annyira fájt neki. Infúziót kapott, egy éjszakát voltunk csak benn.
Jaj ilyet légyszi ne is írjatok.. :(
Nemsokára indulunk, köszi a sok választ!
Ha lesz időm, majd zöld-kezezek mindenkinek! ;)
Pontosan ezért nem merik bevinni az anyukák IDŐBEN a gyereküket, mert jobban rettegnek a "paparamami" idióta címkétől, mint a gyerek betegségétől! Tessék elfelejtetni ezeket a nyomorék címkéket, meg a tőlük való rettegést, és igenis orvoshoz vinni a gyereket, ha ilyen szituáció van!
Jómúltkorában egy anyuka kiírt egy kérdést, hogy "Kisfiam fejre esett a pelenkázóról, de nem vittem dokihoz mert nem akarok Paramami lenne, ugye nem lesz baja?" - ezeket a gyökér jelzőket el kéne felejteni és nem forgatni a köztudatban folyamatosan, mert miattuk vagyunk sokszor, mi anyukák ilyen tesze-toszák, mert félünk a bélyegektől és címkéktől, ezért előbb fordulunk gyik-ra önigazolásért, mint orvoshoz...
szia!
remélem voltatok dokinál
Mi is így kezdtük, sajnos 1 hét kórház lett a vége
végén már a nagyfiam szinte egész nap feküdt és aludt,annyira kiszáradt, házi dokink reakciója,csak annyi volt,h majd megerősődik, szerencsére elvittük kórházba, ott azonnal infuzióra kötötték és jól lecsesztek minket,hogy későn vittük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!