Túllihegem a dolgot vagy Ti is bevinnétek az ügyeletre a babátokat ebben az esetben?
Most 11hónapos a kislányom, 3napja erős hasmenése és 38feletti láza van. Ez lenne a kisebbik gond, de sajnos semmit sem tudok belediktálni, vizet is csak nagy kínkeservvel kiskanalanként. Sós főtt krumpli és társai emiatt kizárva. Néha elfogad egy kevés tápot.
A pelusai csontszárazak, csak hasmenés megy bele, de az is egyre hígabb, vízszerű. Már nem is büdi.
Én vittem volna már reggel, de a férjem még várja a szebb jövőt.. Szerintem kórház, infúzió lesz belőle, mert alig iszik szegénykém, félek, hogy kiszárad.
Szerintetek túlparázom?
szia!
Gyermek intenzíven itt is csak 3 óránként lehet bemenni.
remélem csak a kora miatt vitték át,szurkolok értetek.majd írd meg hogy van a picid.
Tudom,könnyű írni,de probálj nyugodt maradni.
Kitartást nektek,sok erőt és mielőbbi gyógyulást!
Irj majd.
31,vagyok, egyszer válalszoltam már, fiamnál is kilátásba helyezték a katétert,de szerencsére valamennyit sikerült pisilnie,igy nem kellett,sajnos arra nem emlékszem miért,pedig áprilisban volt. lehet a vesefunkció miatt?
Nála akkor rotát állapítottak meg. Kb. 3 nap volt mire megkaptuk az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!