Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet okom a feltételezésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet okom a feltételezésre? Vagy csak túllihegem?

Figyelt kérdés

4 és fél hónapos terhes vagyok, boldogan várjuk a babánkat. A párommal 2év 4 hónapja vagyunk együtt. 1 és fél éve vagyunk együtt.

Néha sokszor előjön bennem az h mivan ha megcsal, például most is bennem van ez a dolog 2 napja aktívan. Sőt még álmodtam is, hogy írt egy lánynak smst.... De ez csak 1 álom, ez mindegy.

Azt írta valamelyik nap h én vagyok az a lány akivel szeretne együtt élni, felnevelni a picit és megöregedni, más nem érdekli.

Ma szabadnapos ma van a fizetés nap is, holnap már megy be dolgozni...

Tegnap ezen kaptunk össze h be akar ma menni a pénzéért, mert azt mondja az ő pénze legyen csak otthon. De mondom 1 szabadnapodon miért nem pihensz és miért utazol sokat "feleslegesen" hiszen másnap ugyis mész.

És akkor mondtam neki, hogy ugye bennem vannak ezek a dolgok, mondom biztosan meg van az okod h mész.. és akkor mondta h igen a pénzem az. És hogy én ne gyanúsítgassam feleslegesen. És hogy elege van h én mindig ilyeneket feltételezek róla.

Szerintetek?

Én lihegem túl?

Köszönöm a válaszokat előre is, és szép napot nektek!

2014. jan. 10. 07:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmilyen egészségügyi problémád, akkor nyugodtan mehet a szex, amennyit csak bírsz!

És a középső trimeszterben ilyen szinten is játszanak ám a hormonok. :D

Viszont ha valami gond van, és az orvos megtiltotta, akkor necces, mert ugyebár semmilyen úton nem lehet orgazmusod, nem csak a behatolás tilos... de attól nem kell feltétlen a párodat is hónapokig parlagon heverni hagyni! ;)

Lehet, tényleg így áll hozzá, ahogy mondja, de egy hosszabb szexhiány akkor is frusztrálttá tudja tenni az embert... legyen az akár nő, akár férfi...

2014. jan. 10. 08:30
 12/14 A kérdező kommentje:
1 hónapja nem volt semmi.de ilyen máskor is volt. nem vagyok sexorientált
2014. jan. 10. 08:41
 13/14 menta34 ***** válasza:

Aktus nélkül sokáig ki lehet bírni a családra, babára, akármire tisztelettel, de orgazmus nélkül nem. Ha te nem segíted, akkor segít magán - amíg meg nem unja és elkezd megállni az útszélén vagy felfut lakásokra fél órára-órára - és ez szinte még mindig jobb mintha szeretőt találna, mert akkor az érzelmi részét is bukhatod.

De játszd a naív struccpolitikát, rohadt jól fogsz járni gyerekkel az oldaladon amikor véletlen lebukik szerencsétlen - és nem véletlen mondom, hogy szerencsétlen, mert akitől elvárják a hűséget közben meg lószart se kap az hetekig, hónapokig kínzott szerencsétlen, akit egy idióta nővel hozott össze az élet.

2014. jan. 10. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs szex??? Nálunk a.9 hónap alatt végig volt, minden nap, szülés előzt 1 nappal is. Ahogy írták, játszanak a hormonok..

Szerinted nem vagy szexorienzált... De ha nincs sokáig semmi otthon, keres máshol.

2014. jan. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!