Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet okom a feltételezésre? Vagy csak túllihegem?
4 és fél hónapos terhes vagyok, boldogan várjuk a babánkat. A párommal 2év 4 hónapja vagyunk együtt. 1 és fél éve vagyunk együtt.
Néha sokszor előjön bennem az h mivan ha megcsal, például most is bennem van ez a dolog 2 napja aktívan. Sőt még álmodtam is, hogy írt egy lánynak smst.... De ez csak 1 álom, ez mindegy.
Azt írta valamelyik nap h én vagyok az a lány akivel szeretne együtt élni, felnevelni a picit és megöregedni, más nem érdekli.
Ma szabadnapos ma van a fizetés nap is, holnap már megy be dolgozni...
Tegnap ezen kaptunk össze h be akar ma menni a pénzéért, mert azt mondja az ő pénze legyen csak otthon. De mondom 1 szabadnapodon miért nem pihensz és miért utazol sokat "feleslegesen" hiszen másnap ugyis mész.
És akkor mondtam neki, hogy ugye bennem vannak ezek a dolgok, mondom biztosan meg van az okod h mész.. és akkor mondta h igen a pénzem az. És hogy én ne gyanúsítgassam feleslegesen. És hogy elege van h én mindig ilyeneket feltételezek róla.
Szerintetek?
Én lihegem túl?
Köszönöm a válaszokat előre is, és szép napot nektek!
Ha nincs semmilyen egészségügyi problémád, akkor nyugodtan mehet a szex, amennyit csak bírsz!
És a középső trimeszterben ilyen szinten is játszanak ám a hormonok. :D
Viszont ha valami gond van, és az orvos megtiltotta, akkor necces, mert ugyebár semmilyen úton nem lehet orgazmusod, nem csak a behatolás tilos... de attól nem kell feltétlen a párodat is hónapokig parlagon heverni hagyni! ;)
Lehet, tényleg így áll hozzá, ahogy mondja, de egy hosszabb szexhiány akkor is frusztrálttá tudja tenni az embert... legyen az akár nő, akár férfi...
Aktus nélkül sokáig ki lehet bírni a családra, babára, akármire tisztelettel, de orgazmus nélkül nem. Ha te nem segíted, akkor segít magán - amíg meg nem unja és elkezd megállni az útszélén vagy felfut lakásokra fél órára-órára - és ez szinte még mindig jobb mintha szeretőt találna, mert akkor az érzelmi részét is bukhatod.
De játszd a naív struccpolitikát, rohadt jól fogsz járni gyerekkel az oldaladon amikor véletlen lebukik szerencsétlen - és nem véletlen mondom, hogy szerencsétlen, mert akitől elvárják a hűséget közben meg lószart se kap az hetekig, hónapokig kínzott szerencsétlen, akit egy idióta nővel hozott össze az élet.
Nincs szex??? Nálunk a.9 hónap alatt végig volt, minden nap, szülés előzt 1 nappal is. Ahogy írták, játszanak a hormonok..
Szerinted nem vagy szexorienzált... De ha nincs sokáig semmi otthon, keres máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!