Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ezt? Túllihegem? Őszintén!
Már nem először fordul elő hogy páromat random nők leszolitjak az utcán vagy csak úgy odakoszonnek. Akármikor megkerdezem mégis kik ezek?? A válasz az hogy nálunk vásárolnak (kereskedelemben dolgozik, 1001 emberrel találkozik) jó oké férfiak is néha néha megallitjak, rakoszonnek nyilván rájuk ne vagyok feltekeny.de ezek a nők?? Lányok?? És toljuk a babakocsit látják hogy csalad apa és hehehe hatalmas vigyorral majdnem a nyakunkba ugranak. Jaaa arról nem beszélve hogy a nevét is tudják!!! Nevtablaja nincsen!!
Erre azt a magyarázatot adta hogy persze hogy tudjak a nevem. Hallhatták amikor a kollégák így hívták.
Csak én fújom fel? Vagy ez tényleg jogosan érzem a feltemyseget és valami nem stimmel.
Kérdés,hogy minden nőre ennyire féltékeny vagy-e, vagy csak bizonyos nőkre?Nekem elég önbizalomhiányosnak tűnsz.
A másik,hogy amúgy mindent megkapsz a barátodtól,vagy azért van némi hiányérzeted érzelmileg,fizikai téren?Egyébként milyen a kapcsolatotok?Ez sem mindegy.
Dolgoztam boltba. Nyilván a pasik jobban megjegyeztek. A mai napig is köszönnek olyanok akik anno olajártak...pedig ez volt 8 éve és csak beugrós voltam.
N
Ezt te fújod fel. Férfiak is ugyanúgy odaköszönnek, persze nyílván neked a csajok jobban feltűnnek.
Na meg ha okod lenne bármire is gyanakodni, akkor tuti, hogy nem köszönhetnének így oda, pláne mikor családdal van. Ez teljesen ártalmatlan dolog.
A párod valószínüleg nagyon szociális, beszélget a vásárlókkal. Ennyi az egész.
Amit leírtál, az normális, ahogyan te reagálsz rá, az nemhogy túlzás, de beteges.
Te egy betegesen féltékeny ember vagy. Elvárnád, hogy egy nő csak azért ne köszönjön rá a párodra, mert ott vagy mellette feleségként. Eszerint te egy ráköszönést szexuális célú viselkedésként azonosítasz. Ezért írtam, hogy betegesen féltékeny vagy.
A párod helyében én válogatni kezdenék a nők között és amikor találok olyat, akivel nemcsak közös szimpátia van, de hasonló életfelfogás és értékrend is, úgy otthagynálak, mint a csoda. És elmondanám, hogy a féltékenységed egy önbeteljesítő jóslattá vált: pont azzal üldöztél el magad mellől, hogy féltékeny voltál rám.
Szóval, ha nem akarod, hogy a párod lelépjen mellőled, sürgősen állítsál magadon, mert ezzel szabályosan elmarod magad mellől.
Kerdezo,betegesen feltekeny vagy.
Emiatt a befeges hulyeseged miatt fog elhagyni egy normalis noert.
Azért aki azt jósolja, hogy a féltékenység miatt fogja másik nőért elhagyni, az ezt mennyire látja normálisnak?
Ha valakinek valami nem tetszik (például a beteges féltékenység), az szakít a fent nevezett ok miatt. Pont. Aztán kereshet mást, ha akar.
De a beteges féltékenységre pont nem az a legjobb gyógymód, ha okot is ad rá, és elkezd mást keresni. Aztán feltétlenül azzal a dumával csajozzon, hogy a felesége miatt boldogtalan, mert OK NÉLKÜL féltékeny.
Kérdező: a szerető úgy menne el mellettetek, hogy rátok se néz, nem hogy még oda is köszönjön. Valószínűleg azért több a nőismerős, mert eleve több nő jár be egy boltba vásárolni. (Voltam én is eladó, a vevőink 90%-a nő volt, a törzsvásárlók csak nők.)
Nincs okod féltékenynek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!