Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok bepöccenve?
4 éve vagyunk együtt van egy kislányunk.
A párom 3 havonta kB eljar a haverjaival szombat estenkent iszogatni. Ok. Ezzel nem is lenne baj ha előre szólna vagy ha én is mehetnek mert bizony úgy érzem 3 havonta nekem is jó lenne itthonról pár órára kiszabadulni.
Sajnos a lányunkra senki nem tud vigyázni se nagyszülők, se babysitter segítségünk sincs. Ma se lett volna, és így szervezett meg programot megint nélkülem. Nem opció az ha azt írjátok hogy holnap menj te erre arra kikapcsolódni, mert 1.: nincs meg órákig a gyerekkel, 2.: már programja van szintén nélkülünk (nem nem haverok, iszogatas, más) 3.: én a párommal szeretnék menni nekem nincsenek nagyon Baratnoim.... Szóval több okból se írjátok ezt.
Még maga a kérdésem se erre irányul hanem maga az hogy túllihegem ezt hogy neki lehet 3 havonta kikapcsolódni nekem meg soha?? Most is mondta hogy hát bízzuk valakire a lányt. Mondta ezt úgy hogy ma jelentette be hogy elmegy iszogatni, idő nem lett volna senkit találni hirtelen leakasztani. Szóval pontosan tudta jól hogy nem tudjuk megtoldani hogy együtt menjünk.
Aztán mondtam neki hogy de jó neked, érezd jól magad, de én mégis mikor mehetek? Hát azt mondja ha találunk valakit aki a lányra vigyáz. Mondom ha nem ma szólsz lelépés előtt 4 órával ment is volna lehet. Bár kétlem. Mégis kire bíznám? Tényleg senkink nincs.
Ja de azt úgy hozza tenném hogy elkereckedik. Nem csak bejelenti.
Konkretan megkerdezte hogy elméletek szerelmem este a fiúkkal? Persze azt mondom hogy menjen mert megerdemli legalább ő kapcsolódjon ki ha én nem tudok, de ez önzőség!
Azt irod “ Nem opció az ha azt írjátok hogy holnap menj te erre arra kikapcsolódni, mert 1.: nincs meg órákig a gyerekkel”
Ne haragudj, de nem az o gyereke is? Neked kotelesseged meglenni a gyereketekkel orakig, neki nem?
De nem mehettek együtt, hogyha nem szerveztek bébiszittert, vagy nem viszed nagyszülőkhöz.
Egyszerűen vagy egyedül mész valahová pár órára, vagy hármasban menjetek el a kicsivel.
Én nem is értem, hogy mit akarsz, amikor nem tudod kire bízni a gyereked bébiszitteren, nagyszülőkön kívül.
Dehogy vagy jogosan bepöccenve. Te vagy itt a hülye, hogy nem mész sehova. De, neked is lehet, csak te döntesz úgy, hogy otthon maradsz és játszod a mártírt. Mi az, hogy nem tudod kire bízni a gyereket? Nincs apja? Azt mondod, 3 havonta van programja, szóval majdnem minden este otthon ül. Fogod magad, felöltözöl, kimész az ajtón és becsukod magad mögött. A telefonodat meg kikapcsolod, aztán ha vége a programodnak, hazamész. Mi az, hogy nincs el órákig a gyerekkel? Miért mit csinál vele? Mit csinálna vele, ha egy hétre kórházba kerülnél?
Te mondjuk miért nem tudnál közös programot szervezni? Veszel két mozijegyet, hívsz egy bébiszittert és kész. Ki tart vissza?
Ha meg nem foglalkozik a saját gyerekével, akkor minek kellett neki szülnöd?
Nem, mert 3 havonta egyszer menne, ami tényleg nem sok, igazán nem mondhatod. Az is érthető, hogy ha a haverjaival találkozik, akkor nem szívesen vinne téged is, mert csak velük lenne abban a pár órában. Kivéve ha ők is viszik a párjaikat. De még ha vinne is, akkor se tudnál menni, mert mint írtad, senkire nem tudod rábízni a gyereket addig. Előbb ezt kéne megoldani és utána tudnátok kettesben is csinálni időnként valami programot.
Értem, hogy rosszul esik, hogy te nem tudsz menni soha, de nem várhatod, hogy akkor ő se menjen. Semmi rosszat nem tesz, ne rá haragudj.
Hadd adjak egy jó tanácsot!
Mivel mi részben emiatt váltunk, mert konkrétan nem engedett el sehová, nem biztosított lehetőséget, így sürgősen beszéljétek meg a dolgot! Én próbáltam a volt férjemmel megértetni, mennyire szükségem lett volna legalább néha egy csajos estére, vagy egy fél napos wellnessezésre egyedül...jött az érzelmi manipuláció, hogy nekem a család nem is fontos...😒
Ő persze járt rendszeresen mindenhová 🤣
Szóval ha most nem ijesztesz rá, nem tudjátok megbeszélni ezt, akkor kb. semmi jót nem jósolok nektek. Sejtem, min mész keresztül, nekem sem volt segítségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!