Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam a párom?

Figyelt kérdés

Egész múlthéten táppenzen volt, de külön aludtunk 3. Napot, mert neki töltődnie kell, erre ma megint külön alszunk 🫣 Meghalt unokatesóm, felmentem, sírtam, már hozta a naptárt melyik nap nem alszunk együtt, mondom most pont nem erre volt szükségem.

Megkérdeztem, hogy miért morci, ebből az lett h. Holnap ne is aludjunk együtt miért kérdezek ilyet, nem morcos, de rosszul esett neki, hogy reggel mikor elmentem puszit adtam, véletlenül rátenyereltem és nem tudott vissza aludni. Úgyhogy tegnap este 9 óta nem válaszol, mert állítólag nagyon felcsesztem azzal a kérdéssel, hogy morci - e.

Hogy beteg volt megint beleestem, hogy ápolgattam (múltkor rá 1 napra elküldött, hogy töltődnie kell) de én, hogy most beteg vagyok, át ne menjek.

Igazából 17 órája látta amit írtam neki, nem reagált rá, nem írt reggel.

Felhívjam, hogy mi történik, vagy várjam meg amíg ő jelentkezik?

Én 29/f - 30/N

ma 15:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a párod? Ez nem szeret csak egy név vagy neki a naptárban aki időpontra jár hozzá
ma 15:45
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tepernék...
ma 15:46
 3/25 A kérdező kommentje:
Ez a sztori kisebbik része csak, ami a napokban történt 😔
ma 15:48
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak lesek, hogy emberek mi mindent hajlandóak elviselni azért, hogy kapcsolatban legyenek.
ma 15:49
 5/25 A kérdező kommentje:
#4. Nem így indult sajnos.
ma 15:50
 6/25 A kérdező kommentje:

Szóval megismertem egy lányt októberbe , aztán össze is jöttünk , tök happiness volt minden nagyjából úgy karácsonyig .

Úgy volt ,hogy együtt karácsonyozunk aztán karácsony előtt 2 nappal offolta,de kérdezte jó -e így ?! mondtam persze, azóta tök megváltozott.

Hozzáteszem karácsonykor nem is beszéltünk , mert írta ,hogy most az üzenettel kell beérnem .

Na mindegy ez a kisebbik része a dolognak.

JÖn egy ilyen kattanása és akkor elküld , mert egyedül kell lennie így tud töltődni stb...

Már egy párszor vissza is kérte a lakáskulcsát tőlem .

Aztán mindig vannak ilyen kirohanásai.

Most pl ,hogy neki se virág nem kell semmi csak szarjam le őt .

MErt szerdán összebalhézott velem mert ő is a konyhába volt meg én is és ,hogy így neki kicsi a tér mert megfojtom .

Mondom ok .

Aztán akkor az lett belőle ,hogy szombaton-vasárnap -hétfőn ne aludjunk együtt , majd kedden talán.

Szex az egy hulladék vele ,előre meg kell beszélni mindig.

ÉS akkor ez még mindig a kissebbik része ,haverommal romantikusabb üzeneteket váltok mint vele , kb mintha egy haverommal beszélnék .

Ő azt mondja ,hogy náluk nem volt divat a családba ,hogy érzelmeket fejjezzenek ki ezért ő se tud .

S , ez még mindig ilyen apróbb része a dolgoknak .

Minden reggel írok neki egy üzit ,ha ott vagyok akkor az asztalra kézzel ,vagy sms , de eddig egy köszönöm nem jött.

Régebben mindig vittem virágot, főztem mire hazaért már ez sem , észre sem veszi .

Most elhoztam a cuccaim nagy részét tőle , fel se tűnt neki szerintem.

Folyamatos vitáink vannak az érzelmekből ,hogy nem kommunikál , már meguntam és elfáradtam érzelmileg .

Ha felhozom neki ideges lesz , ha nem akkor látja valami bajom van.

Minap a konyhába ültünk és azt mondta fusztrálja ,hogy a térben vagyok én is mert most ideges , úgyhogy vagy menjek haza , vagy menjek át egy másik helyiségbe ( WTF? ) ,múltkor reggel "morgenmuffelen" kelt állítólag ,úgyhogy szimplán elküldött , aztán vissza hívott ,hogy ne haragudjak de ő ilyen.

Általában le se lehet szakítani a kezéből a telefont , pedig úgy indultunk neki ,hogy egymás mellett semmi ilyesmi nincs , ez remekül működött is ,karácsonyig . Aztán igazából már napközbe se nagyon ír .

Mondtam neki inkább beszéljünk telefonon 2 percet mint messengeren szenvedjünk , ő nem tud hívni , inkább messengeren beszélgetne .

Oké , akkor marad a messenger , de nem írok neki akkor már kérdezi ,hogy mi bajom van,hogy nem írok már nem akarok kommunikálni vele .

Szintén másik vitakor jött fel ,hogy ő már nem tudja letenni a telefont , 30 éves már hova változzon ?

3 hónapja vagyunk együtt egyébként , szerintem életem legszarabb 3 hónapját éltem meg valaki mellett , pedig én sem ma kezdtem.

ma 15:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális a csaj, nagyon magánakvaló.
ma 15:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és soha többet ne hívd fel
ma 15:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd töltődni, töröld is ki a számát.
ma 15:58
 10/25 A kérdező kommentje:
Telefonom nem tudunk beszélni, mert általába kinyomja, azt mondta küldjek egy üzit előtte ha fontos 😔
ma 16:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!