Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom leküzdeni a féltékenységemet?
1/17 A kérdező kommentje:
Ja és láttam instán nőket lájkol szépen szóltam neki azóta nem csinálja.
Ha kitörölt csajjal beszélgetést, akkor nem véletlenül vagy féltékeny, jelez a hetedik érzéked, hogy itt valami sunyiság van. Ha valakiben meg lehet bízni, azzal szemben nem érzel ilyet, egyszerűen tudod, érzed, hogy benne bízhatsz. Na, a te pasid nem ez a kategória.
ma 12:21
Két hónap után már a telefonjában kutakodsz és szólsz neki, hogy mit csinálhat instagramon? Mit fogsz csinálni később, ha komollyá válik a kapcsolat? Bár ezen nem nagyon kell aggódnod, mert ha így folytatod, akkor esélyed sem lesz ezzel az emberrel komoly kapcsolatra.
ma 12:27
Én azt vallom hogyha bekapcsol a radar féltékenységet értve akkor az a legtöbb esetben jogos. A te "párod" ad rá okot hiszen törölgeti a beszélgetéseket más nőkkel és még kúrólikeol is más nőket.
A legkézenfekvőbb megoldás a szakítás lenne hiszen nem ad okot bizalomra és ha megcsal szó szerint még te leszel a "rossz" mert "te kergetted bele" más nők karjaiba!
ma 12:35
#3 jobb is, hogy már az elején lebukott a csávó. Gondolod ok nélkül szoktak beszélgetéseket törölni más nőkkel?:)) ne legyél naiv…
ma 12:35
6/17 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy vége tegnap de azt mondta beszéljük meg.
Hát nem tudom mi lesz ebből. Majd hétvégén kiderül.
Egy egészséges kapcsolat alapja a bizalom. Ha ez nincs meg, az egész kapcsolatnak semmi értelme. Hiába próbálod őt beskatujázni, ennek az lesz a végeredménye, hogy tényleg megcsal. Csak úgy működik egy kapcsolat, ha megbízol benne, engeded, hogy amellett döntsön, aki mellett akar, aztán ha önszántából téged választ, örülhettek egymásnak.
Ajánlom nézz utána, hogy mi lehet a féltékenységed mögött. Ha valami külső indok, pl. a férfiben nem lehet megbízni, akkor lépni kell. Ha viszont belső okok vannak a háttérben, meg kell keresned magadban azokat a lelkisérüléseket, amik megakadályozzák, hogy alkalmas legyél egy kapcsolatra. Egy pszichológus tudna ebben segíteni.
ma 12:37
8/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek megemlítsem neki H kutakodtam benne?
Ne adj neki újabb esélyt, hülyének néz. Letudja azzal, hogy szeret, de olcsóak a szavai amikor más nőkkel szórakozik, más nőkre csorgatja a nyálát sőt ki is fejezi, hogy őket akarja helyetted. 2 hónapos kapcsolatban meg kellene, hogy őrüljön érted és nem megalázni azzal, hogy más nőket kúrólikeolgat és még hazudik is az arcodba simán. Tiszteletlen, szemtelen. Csak vagy neki szexre még nem jön jobb nő, monhatni szamár vagy a ló helyett. Nyugodtan probléma nélkül meg fog csalni bár lehet túl van rajta...
ma 12:40
10/17 A kérdező kommentje:
7-es,sajnos az előző kapcsolataimból adódóan nem tudok annyira bízni,hamar látom H lájkol egy nőt rosszul vagyok, ő azt mondta tiszteletben tartja és nem csinál ilyet többé,azt mondta neki nem jelentett semmit.
Kapcsolódó kérdések: