Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom leküzdeni a féltékenységemet?

Neked kell eldöntened, hogy mit döntesz. Az biztos, ha nem tudsz megbízni benne, nincs értelme a kapcsolatnak.
Én személy szerint úgy gondolkodok, hogy kockáztatom, hogy megbízok olyanban, akiben nem kellett volna, minthogy ne bízzak meg olyanban, akiben kellett volna. De ez én vagyok, és tudom, szerencsém van, hogy nekem még soha senki sem élt vissza a bizalmammal. Illetve tény, hogy a te esetedben vannak gyanús tényezők, így nem tudok jó választ adni. Sok sikert!

Féltékenységet úgy lehet leküzdeni, ha kideríted mi az amiért féltékeny vagy és aktívan dolgozol rajta. Ha egyedül nem megy, akkor barátokkal, szülőkkel avagy szakemberrel.
Történeted alapján viszont jelenleg van miért féltékenynek lenned, így ha monogám kapcsolatra vágysz, nem ő az embered.

Jézusom, munkaügyben beszélt valakivel és utána törölte a beszélgetést, mi lesz most? Hát kérdező, nekem így viselkedne a párom, akit ráadásul csak két hónapja ismerek, biztosan nem is akarnék vele komolyabbat.
Csinálod a cirkuszt, nem válaszol rögtön, akkor már azon pörögsz, hogy biztos megcsal, mert online. Ezzel nem csak magadat fárasztod feleslegesen, hanem a kapcsolatot is, a másik félről már nem is beszélve.
Betegesen féltékeny vagy, próbálj meg magadba nézni, hogy ez mitől van és csak akkor ismerkedj, ha ezt rendbe tudod tenni magadban, különben az egész életed gyanakvásból és állandó ellenőrzésből fog állni.
Elárulom neked, hogy én nőként is rendszeresen törlök olyan beszélgetéseket, amikről tudom, hogy később már nem fognak kelleni. Mi a francnak tárolgassam? Ebből nem következik rögtön az, hogy csalom a párom.

#15 mi a francért törölget az ember beszélgetéseket, ha nem azért, mert valamit rejtegetni akar? Az egyik exemnek barátnője van, néha rámír Viberen aztán szoktam látni, hogy kitörli. Na szerinted miért? Biztos nem azért, hogy a csaja ne vegye észre..:D
Szerintem az ilyen embereknek vaj van a füle mögött vagy ha nem, akkor is félreérthető helyzetet generálnak ezzel. Teljesen felesleges ok nélkül beszélgetéseket törölgetni.

"de nem is törölgetek üzeneteket. Minek tenném, magam elől?"
Igen, én azért törölgetem az üzeneteimet, mert utálom, ha tele van olyan üzenetekkel a telefonom vagy a mail fiókom, amik már rohadtul nem kellenek. (Pl. marketplaces párbeszédek) Mi ebben olyan meglepő? A büdös életben nem fogok többet beszélni az illetővel, minek tartogassam az üzenetét? Ugyanígy törlök mindent a gmail fiókomból is, mert utálom, ha tele van reklámmal vagy olyan üzenetekkel, ami a jövőben már nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!