Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom leküzdeni a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom leküzdeni a féltékenységemet?

Figyelt kérdés
Csak 2 hónapja vagyunk együtt de nagyon féltékeny vagyok, már többször feleslegesen csináltam balhét pl ha láttam facén fent és nem írt vissza már arra gondoltam megcsalt. Félek hogy elveszítem. Hétvégén bele néztem a telójába tudom nem szép dolog de emlékszem beszélt egy nővel munkaügyben még januárban és valamiért kitörölte,erre én nagyon féltékeny lettem mivan ha megcsal? Ez már nagyon beteges! Ő mindig magyarázza hogy csak engem szeret stb stb de én akkor is féltékeny vagyok, már sírok esküszöm hogy nem tudok mit kezdeni a beteges féltékenységemmel 😭

ma 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Természetesen nem jelentett neki semmit mert eszébe se jutottál. Tiszteletlenség más nőket körbenyalni mindegy, hogy online vagy offline amikor ott vagy te mint "párja". Kifelé kacsintgat, sőt lehet melletted van legalább egy szeretője és egyszerre vele együtt kihasznál. Nem lehet benne megbízni.
ma 12:43
 12/21 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened, hogy mit döntesz. Az biztos, ha nem tudsz megbízni benne, nincs értelme a kapcsolatnak.

Én személy szerint úgy gondolkodok, hogy kockáztatom, hogy megbízok olyanban, akiben nem kellett volna, minthogy ne bízzak meg olyanban, akiben kellett volna. De ez én vagyok, és tudom, szerencsém van, hogy nekem még soha senki sem élt vissza a bizalmammal. Illetve tény, hogy a te esetedben vannak gyanús tényezők, így nem tudok jó választ adni. Sok sikert!

ma 12:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
ma 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Féltékenységet úgy lehet leküzdeni, ha kideríted mi az amiért féltékeny vagy és aktívan dolgozol rajta. Ha egyedül nem megy, akkor barátokkal, szülőkkel avagy szakemberrel.

Történeted alapján viszont jelenleg van miért féltékenynek lenned, így ha monogám kapcsolatra vágysz, nem ő az embered.

ma 12:58
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

Jézusom, munkaügyben beszélt valakivel és utána törölte a beszélgetést, mi lesz most? Hát kérdező, nekem így viselkedne a párom, akit ráadásul csak két hónapja ismerek, biztosan nem is akarnék vele komolyabbat.

Csinálod a cirkuszt, nem válaszol rögtön, akkor már azon pörögsz, hogy biztos megcsal, mert online. Ezzel nem csak magadat fárasztod feleslegesen, hanem a kapcsolatot is, a másik félről már nem is beszélve.

Betegesen féltékeny vagy, próbálj meg magadba nézni, hogy ez mitől van és csak akkor ismerkedj, ha ezt rendbe tudod tenni magadban, különben az egész életed gyanakvásból és állandó ellenőrzésből fog állni.

Elárulom neked, hogy én nőként is rendszeresen törlök olyan beszélgetéseket, amikről tudom, hogy később már nem fognak kelleni. Mi a francnak tárolgassam? Ebből nem következik rögtön az, hogy csalom a párom.

ma 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

#15 mi a francért törölget az ember beszélgetéseket, ha nem azért, mert valamit rejtegetni akar? Az egyik exemnek barátnője van, néha rámír Viberen aztán szoktam látni, hogy kitörli. Na szerinted miért? Biztos nem azért, hogy a csaja ne vegye észre..:D

Szerintem az ilyen embereknek vaj van a füle mögött vagy ha nem, akkor is félreérthető helyzetet generálnak ezzel. Teljesen felesleges ok nélkül beszélgetéseket törölgetni.

ma 13:52
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Nektek üldözési mániátok van, ha valaki töröl egy beszélgetést, az csak azért lehet, mert rejteget valamit. Én mi a francot törölgetnék, mikor senki más nem néz bele a telefonomba, csak én? Ki elől rejtegetnék bármit is? Tíz éve együtt vagyunk a párommal, nálunk bizalom van; soha nem néztünk bele egymás telefonjába. Ha már így kell ellenőrizgetni a másikat, az régen rossz.
ma 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Én se néztem bele soha egy pasim telójába sem és az enyémbe se engedném, de nem is törölgetek üzeneteket. Minek tenném, magam elől? Eskü nem értem, valami okod csak van rá…és ez nem üldözési mánia.
ma 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szakítani kell mert a bizalom nincs meg. De nem meglepő, hogy nincs bizalom amikor törölgeti a beszélgetést és más lányokat likeol. 2 hónapos kapcsolatban ilyesmire nem kerülne sor ha igazán a kérdező megfogta volna. Nekem senki se mondja, hogy normális amit csinál mert nem az. Ha a háta mögött más lányokkal törődik akkor a kérdezőnek minden joga meg volt kutakodni. Semmibe nézi az érzéseit tehát a kérdezőnek sem muszáj tekintettel lennie rá. Szakítani kell és máskor jobban odafigyelni kinek is ad esélyt.
ma 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:

"de nem is törölgetek üzeneteket. Minek tenném, magam elől?"

Igen, én azért törölgetem az üzeneteimet, mert utálom, ha tele van olyan üzenetekkel a telefonom vagy a mail fiókom, amik már rohadtul nem kellenek. (Pl. marketplaces párbeszédek) Mi ebben olyan meglepő? A büdös életben nem fogok többet beszélni az illetővel, minek tartogassam az üzenetét? Ugyanígy törlök mindent a gmail fiókomból is, mert utálom, ha tele van reklámmal vagy olyan üzenetekkel, ami a jövőben már nem fog kelleni.

ma 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!