Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam a párom?
Egész múlthéten táppenzen volt, de külön aludtunk 3. Napot, mert neki töltődnie kell, erre ma megint külön alszunk 🫣 Meghalt unokatesóm, felmentem, sírtam, már hozta a naptárt melyik nap nem alszunk együtt, mondom most pont nem erre volt szükségem.
Megkérdeztem, hogy miért morci, ebből az lett h. Holnap ne is aludjunk együtt miért kérdezek ilyet, nem morcos, de rosszul esett neki, hogy reggel mikor elmentem puszit adtam, véletlenül rátenyereltem és nem tudott vissza aludni. Úgyhogy tegnap este 9 óta nem válaszol, mert állítólag nagyon felcsesztem azzal a kérdéssel, hogy morci - e.
Hogy beteg volt megint beleestem, hogy ápolgattam (múltkor rá 1 napra elküldött, hogy töltődnie kell) de én, hogy most beteg vagyok, át ne menjek.
Igazából 17 órája látta amit írtam neki, nem reagált rá, nem írt reggel.
Felhívjam, hogy mi történik, vagy várjam meg amíg ő jelentkezik?
Én 29/f - 30/N
Én is egy szörnyű fiatalkort hagytam mögött, mégis el tudtam engedni azokat a mintákat amik nem vittek előrébb.
Csak tudod az a tré, bármi történik, én manipulálom érzelmileg állítólag . És ez nem fair szerintem.

Na. Gondolj bele abba, hogy hogyan bánik veled, hogyan beszél veled. Te megtennéd ezt vele, aki elvileg a párod?
Vagy úgy igazából bárkivel? Na ugye.
Én tettem magamnak egy ígéretet: "Ha egy picikét is szeretem magam, nem hagyom, hogy így bánjanak velem", ez adott erőt akkor is, amikor meginogtam. Hogy talán mégis túlreagálom, mégis meg lehet menteni a dolgot, mégis javulthat, változhat...
Lótúrót, azt.
Én is megkaptam a "manipulálom" szöveget, pedig utólag, szakemberrel átbeszélve pont hogy ő volt a manipulatív.
Nagyon jó döntés volt lelépnem. Akkor szar volt, persze - eldönteni, véghezvinni, feldolgozni - de most már határozottan boldogabb vagyok. Felszabadult.

Mondanám, hogy fájt olvasni a sztorit, de nem csak a sztori fájt, hanem olvasni is...
Ha ezzel a nővel te tovább akarsz szenvedni, akkor hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!