Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

25/F

Sziasztok, van egy lány, aki tudja, hogy tetszik nekem, 1 éve ismerem. Azt is tudom, hogy én is bejövök neki. Többször beszéltünk a kettőnk közti kapcsolatról, eddig nem jöttünk még össze, ő nem akarta. A barátjával van kirándulni most a Tátrában, erre kapok tőle egy üzenetet, hogy nagyon hiányzom neki, és bárcsak ott lehetnék. Hová tegyem ezt az egészet, miért mond valaki ilyet csak úgy a semmiből?

ma 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Érzelmileg szanaszét csalja a párját, de nem vagy eléggé jó szóval nem fogja elhagyni. Egy mocskos ribizli és te is az vagy elvégre részt veszel abban, hogy csalja a párját.
ma 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kell neked ilyen nő, aki ossze-vissza kavaraszik?
ma 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Kihasznál mindkettőtöket. Ő jó a pénze miatt és mindketten jók vagytok mert növelitek a női hiúságát. Majd amikor talál gazdagabb férfit őt otthagyja és téged is dobni fog.
ma 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg instasbil, csapongó. A fickójával veszekedtek, s kicsit odafordult a lelki szemesesládához. Majd ha lecsillapodik akkor visszavonja.

Ha ennyire extrán oda lenne érted már veled lenne.

ma 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnék erről megbizonyosodni, hogy valóban csak szemetesládaként tekint rám?
ma 17:55
 6/7 anonim válasza:

Csak beszélj a problémáidról és “kérj” segítséget. A segítséget úgy értem, hogy érzelmileg valamit nem tudsz megoldani hallgasson meg. Ha nem érdekli vagy le se szarja onnan tudni fogod

ma 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
"Hogyan tudnék erről megbizonyosodni, hogy valóban csak szemetesládaként tekint rám?" A pasijával van és nem veled, mi a szent szart akarsz még ezen felül bizonyítani?
ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!