Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők, miért akarnak sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, miért akarnak sikeres pasit, ha nem tudják/akarják utána elfogadni/támogatni ebben?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy kell a menő építész, IT-s, mérnök, cégvezető, főorvos,... és a vele járó anyagi és társadalmi előnyök, de sok nő nem tud/akar ebben támogató társ lenni, az a bizonyos "sikeres férfi mögött álló nő"?

Mikre gondolok konkretizálva? Pl. ilyenekre:

- Odafigyelni a megjelenésére, hogy ezzel is a párja imázsát növelje mások előtt. Értem ez alatt a visszafogott ruházatot, a nyilvános cigaretta és alkoholfogyasztás mellőzését, és semmi flörtölés pasikkal.

- Fogadja el, hogy a párja nem melós, aki fix 8 órában dolgozik, így vannak túlórák, több napos konferenciák és külsős munkák, amikor nem alszik odahaza. És ne kérdezősködjön, hogy az este 8-kor telefonáló "GABI" Gabriella vagy Gábor, és miért későn telefonál.

- Semmi vagy minimális közösségi média poszt, egyeztetve a párjával.

dec. 12. 18:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
1%

Sok ilyen pasi is dohányzik és pl iszik alkoholt alkalmakkor.

Egy sima Faces kép miben ront ezen? Több ilyen ferfi ismerősöm is van és ők maguk is posztolnak...nem hinném hogy ha a parja teszi ugyan ezt avval rontja a dolgot.

A többi oké.

dec. 12. 18:14
 2/32 anonim ***** válasza:
80%

Mert te nem barátnőt keresel, hanem egy házi rabszolgát. A megjelenést csak attól lehet várni, aki eleve igényes, ez még oké, de az alkohollal mi bajod van? :D

A kérdezősködést szerintem engedd el, mert téged is érdekelne fordítva, hogy az este 9-kor felcsörrenő telefon Domija most Dominik vagy Dominika. :D

A közösségi médiában való korlátozás nettó f*szság. Ilyen csak egy manipulatív nárcisztikus akarhat, de annak meg nem társ kell, hanem egy üres tekintetű baba, akit kedvére pakolhat jobbra-balra. Ezek az elvárások nem egy mentálisan ép kapcsolatot vetítenek előre, hanem egy bazi nagy red flaget, ami elől futni kell.

dec. 12. 18:16
 3/32 A kérdező kommentje:
1. A férfi ihat és dohányozhat, mértékkel! A kép pedig, nos ne a főnök feleségének bikinis képeire recskázzanak a beosztottak. Meg az üzleti ellenfelei ne tudják hol lakik, vagy ki a gyereke.
dec. 12. 18:19
 4/32 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk én elsüllyednék szégyenemben, ha bármiben befolyásolni akarnám a barátnőmet, még akár abban is, hogy milyen ruhát vegyen fel a mindennapokban.

Legfeljebb annyi, hogy az én dolgaimat ne teregesse ki mások előtt, de ehhez mondjuk nem kell üzletembernek lenni...

dec. 12. 18:20
 5/32 Senior Séf ***** válasza:
84%
Minden sikeres férfi mögött egy megdöbbent nő áll...D
dec. 12. 18:20
 6/32 anonim ***** válasza:
51%
Mert mindenki följebb próbál helyezkedni, akkor is ha nem illik be oda, vagy akár ő maga se érezné valójában ott jól magát.
dec. 12. 18:21
 7/32 anonim ***** válasza:
65%
Pont nem akarok sikereset. Meghagyom őket másnak.
dec. 12. 18:25
 8/32 anonim ***** válasza:
69%
Azer mer sokat keres vki vallalkozokent es hivjak irnak ugyfelek otthon este keson,attol meg megmutathatja a veleelo parjanak,h nem megcsalja hanem ugyfel. Legalabbis nekem fontos,h ne higyje a parom,hogy megcsalom.
dec. 12. 18:25
 9/32 A kérdező kommentje:
8. De ha a párod nem bízik benned, és nem tudja magától, hogy hűséges vagy, akkor másban, hogy bízol meg benne? Hogy bízol rá céges titkot? Hogy mondod el neki a dugipénzed helyét? Hogy árulod el neki a fegyverszekrényed kulcsát? Vagy hogy mondasz el neki egészségügyi dolgokat, amik nem kerülhetnek 3. fél tudtára?
dec. 12. 18:30
 10/32 anonim ***** válasza:
90%

Amikor elolvastam a kérdést, arra gondoltam, hogy a nőnek kell a sikeres férfi, aki gazdag. De amikor rájön, hogy otthon üldögél a luxusvillában, és nincs ideje a nővel foglalkozni, akkor az már baj.

Ezt elfogadom, hogy ilyen lehet, de amiket te itt összehordtál az nettó baromság.

dec. 12. 18:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!