Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők, miért akarnak sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, miért akarnak sikeres pasit, ha nem tudják/akarják utána elfogadni/támogatni ebben?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy kell a menő építész, IT-s, mérnök, cégvezető, főorvos,... és a vele járó anyagi és társadalmi előnyök, de sok nő nem tud/akar ebben támogató társ lenni, az a bizonyos "sikeres férfi mögött álló nő"?

Mikre gondolok konkretizálva? Pl. ilyenekre:

- Odafigyelni a megjelenésére, hogy ezzel is a párja imázsát növelje mások előtt. Értem ez alatt a visszafogott ruházatot, a nyilvános cigaretta és alkoholfogyasztás mellőzését, és semmi flörtölés pasikkal.

- Fogadja el, hogy a párja nem melós, aki fix 8 órában dolgozik, így vannak túlórák, több napos konferenciák és külsős munkák, amikor nem alszik odahaza. És ne kérdezősködjön, hogy az este 8-kor telefonáló "GABI" Gabriella vagy Gábor, és miért későn telefonál.

- Semmi vagy minimális közösségi média poszt, egyeztetve a párjával.

dec. 12. 18:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mucuka, egy mezei mérnök vagy építész semmi extra. Te hol élsz? :D
dec. 12. 20:46
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ugyanerre gondoltam 21.

Van az a szint, ahol ezeket az elvárásokat akár jogosnak is mondanám némi kompromisszummal, de az jóval magasabb ligában kezdődik.

Most magamból kiindulva, senior mérnök vagyok multinál, férjem IT szakember, de teljesen normális családnak tartom magunkat, nem játszuk a sznobot, hogy hú, nem iszunk sosa semmit, mert mi aztán akkora kifinomult emberek vagyunk. Dohányozni amúgy sem dohányzunk, fb-re évente ha posztolok, de nem bikinis képet.

Értem, mire gondol a kérdező, a multimilliomos vs instakompatibilis, de üresfejú fiatal nő felállásra, akinek fogni kell a kezét, hogy ne hozzon kellemetlen helyzetbe, de az pont nem a főorvos, stb feleség szokott lenni.

dec. 12. 21:01
 23/32 anonim ***** válasza:
11%
Sikerteltelen tucat irodista unalmas juci miert akar sikeres ferfit? Az itt a kerdes., igenyei a ferfinak is vannak.. persze a dilo no azt hiszi neki lehetnek csak.
dec. 12. 23:40
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért a "sikeres férfi" mint olyan régen nem az a Mad Men-es sztereotípia már. A legtöbb munkájában sikeres "mérnökinfós", akit ismerek, nem egy ilyen öltönyös, extra kifinomult felső 10ezres gazdag ember, aki mellett stepfordi feleségként kell viselkedni. Nyilván a karcoshangú láncdohányos magát eszméletlenre ivó, mellet-popsit kirakó nő ciki, de azért te sem azt a kategóriát írtad le, hanem hogy "úúúúr-issssss-teeeeen, hát cigizik nyilllvánosan meg engedélykérés nélkül kirakott egy insta posztot"... a kutya nem tojja le, hogy nyilvánosan dohányzik-e manapság, kiv. ha az angol királyi családról beszélünk.

Az meg a másik része a dolognak, hogy egy sikeres férfinek is kell találnia időt a családjára, és nagyon kényelmes a munkájára fogni sok ilyen gyökérnek, hogy körbecsalja mindenkivel a párját, az meg szépen kussoljon. Attól még nincs joga megcsalni a párját, hogy ő sikeres.

dec. 13. 00:31
 25/32 A kérdező kommentje:

Nagyon rámentetek a feminizmus, szexizmus dologra.

De NEM ez volt a kérdés!

A kérdés, hogy miért nem adsz, ha már kapsz?

Pár példa, amiket itt is olvastam a Gyakorin, meg láttam is.

- A nő nem akar költözni, sőt válással fenyegetőzik, mikor a pasija munkát kap vidéken vagy külföldön, és menne.

- Vagy nem tartja a megállapodást, és teherbe esik, és nem veteti el.

- Aztán a "kedvencem", amit itt olvastam, többször is, és nem hiszek el! Az, hogy a pasi, nem viheti a munkába/haza a munkatársnőjét, hiába esik útba a lakása. (Mert mekkora női logika, hogy egész nap a melóban, vagy ha olyan meló, akkor egy szállodában nem dugnak, de a hazaúton, a belváros közepén igen. Nők...)

- Vagy csak annyi, hogy tartsa a kapcsolatok alapszabályait! "Teli has és üres puttony." + Okos nő nem akar tudni mindent. És nem kérdez olyat, amire nem tudja a válasz, mert a hirtelen jött válaszok végzetesek lehetnek.

dec. 13. 01:07
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

25 mer a nőnek is van élete, családja, barátai és sok esetben karrierje az adott helyen. Még így is több nő adja fel az életét, mer a pasi máshol él.

Teherbe esik. Az ilyen férfiaknak, akikről írsz van pénze, köttesse el magát külföldön vagy húzzon kotont ha abszolút nem akar gyereket, már pasinak is van gyógyszer! Miért mindig a nő tömje magát gyógyszerrel?

Vittem haza férfiak kollégám én is és exem állandóan cirkuszolt...ez se csak a nőkre jellemző.

A kollégáknak meg adjanak kocsit vagy fizessék neki a taxit...jobb helyeken így megy. Sztm egy nőnek is alap a saját autó.

Ez a teli has üres puttony. Egy olyan férfi aki jó az ágyban avval a nője szívesen szexel rendszeresen...

Oké, főzzön a nő többet, mint a pasi, de egy férfi meg viheti nyugodtan étterembe. Egy ilyen pasinak, akiről te írsz ez alap...nem kell mondani se neki.

Nem akar tudni mindent? De ő gondolom mindent mondjon el a pasikának 😆.

Ezek alapján, amiket írsz te nem az elithez tartozol, akivel értelmes nő összejön.

Pl azorvosok 70 %-a elhízott.

dec. 13. 04:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Hallod az eredeti leíras alapján valami jót akartam kommentelni, de a 25-ös válasz alapján nem.

Eredetileg azt irtam volna, megtenném ezeket egy olyan ferfiért akire annyira fel lehet nézni, még hajlandó lennék arra is, hogy "felnőjek" a szintjére, tehát upgradeljem a külsőm, stb.

Na de a 25-ös válasz alapján esélytelen, nem tudnék egy hűtlent elviselni, tisztelni. És egyértelműem nem tervez az hűséges lenni, aki olyat mond, hogy a nő nézzen félre...

dec. 13. 05:36
 28/32 anonim ***** válasza:

A kérdés az inkább: miért áldozzuk fel az egészségünket fizikailag és mentálisan? A vàlasz: nem szabad semmiért!

A szexben is ketten vannak benne, akkor köttesse el magàt a pasi, ha ennyire nem lehet gyerek.

A munkàba járós szerintem nem csak a nőknek nem tetszik. Ezt így kijelenteni phaszság.

Jaa magyarul neked mindent, nekünk semmit? Mondok valamit, ez nem egy egészséges jó kapcsolat, hanem egy nárcisztikus köcsög meg a buta liba kapcsolata. Intelligens nő ilyen áldozatokat ne is hozzon. Hát.. azért álljon már meg a fáklyás menet! A sikeres férfi nehogy már egy nagyképű, hűtlen tahó legyen..

dec. 13. 08:24
 29/32 anonim ***** válasza:

25: - A nő nem akar költözni, sőt válással fenyegetőzik, mikor a pasija munkát kap vidéken vagy külföldön, és menne. - na ez, az amit én megtennék, mert minden párkapcsolatomban leszögetem, hogy én Budapesten akarok élni és kész. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Aki velem összejön, az ezt vállalja. Az nem oké, ha utána meggondolja magát, nem tartja az egyezséget. és még engem láttat gonosznak.

A megbeszélés ellenére gyerekmegtartást én sem tartom korrektnek, de akkor meg lehet válni. Ha annyira sikeres az úriember, nem fog neki megkottyanni sem az az egetrengető gyerektartás, amit a bíróság meg szokott ítélni, látogatni meg nem kötelező.

Amúgy sajnos elég érdekes statisztika, hogy a férfiak meg a beteg vagy autista gyereküket hajlamosak ott hagyni akkor is, ha ők könyörögték / erőszakolták ki.

A kolléganő hazavitele - amíg a kolléganő normálisan viselkedik, addig semmi gondom nincs vele. Ha nyíltan rámászik a páromra, enyeleg, engem fúr, akkor a páromban legyen annyi tapintat, hogy minden téren leépíti a nőt, és az fel sem merül benne indokként hogy "de hát itt lakik a közelben".

dec. 13. 09:47
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az meg nekem nem az "okos nő" kategória, aki lesz.ja, hogy a párja hű-e hozzá. Az 2 kategória: az egyik a szolgalelkű csicska, a másik meg a pénzéhes ribi, aki amúgy is csak a pénztárcáját szerette a kezdetektől fogva az illető férfinek.
dec. 13. 09:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!