Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők, miért akarnak sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, miért akarnak sikeres pasit, ha nem tudják/akarják utána elfogadni/támogatni ebben?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy kell a menő építész, IT-s, mérnök, cégvezető, főorvos,... és a vele járó anyagi és társadalmi előnyök, de sok nő nem tud/akar ebben támogató társ lenni, az a bizonyos "sikeres férfi mögött álló nő"?

Mikre gondolok konkretizálva? Pl. ilyenekre:

- Odafigyelni a megjelenésére, hogy ezzel is a párja imázsát növelje mások előtt. Értem ez alatt a visszafogott ruházatot, a nyilvános cigaretta és alkoholfogyasztás mellőzését, és semmi flörtölés pasikkal.

- Fogadja el, hogy a párja nem melós, aki fix 8 órában dolgozik, így vannak túlórák, több napos konferenciák és külsős munkák, amikor nem alszik odahaza. És ne kérdezősködjön, hogy az este 8-kor telefonáló "GABI" Gabriella vagy Gábor, és miért későn telefonál.

- Semmi vagy minimális közösségi média poszt, egyeztetve a párjával.

dec. 12. 18:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Eleve össze sem jönnék olyannal, akiben nem bíznék.
dec. 12. 18:35
 12/32 anonim ***** válasza:
84%

2 vagyok...persze a férfi ihat. Ok 😆.

Üldözési mániás meg nem kell. Aki olyan az kiderít rólad mindent is.

Ha nem bikinibe van, arra is ugyan úgy kicsapja, ami olyan xd.

dec. 12. 18:48
 13/32 anonim ***** válasza:

aki*

És nem 2-es, hanem 1-es voltam.

dec. 12. 18:49
 14/32 anonim ***** válasza:
15%
Nem a legjobb helyen tetted fel a kérdésedet. Tudod hogy az itteniek 99%-a kettyós/semmirekellő/kötekedő/mihaszna p@r@szt?
dec. 12. 18:53
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Mert a párom nem a gazdám, két külön ember vagyunk. Eléggé alap, hogy nem flörtölök másokkal, és hogy támogatom, mert tényleg vannak több napos előadások, utazások. Az is alap, hogy adok magamra. De nem fogom mindenem hozzá igazítani, meg engedélyt kérni hogy posztoljak például. Extrém ritkán posztolok, de akkor is. Ahogy alkoholt is fogyasztok ha akarok, mértékkel mint egy felnőtt ember (cigit gyűlölöm). Nem gondolom, hogy sok közöd van ezekhez a körökhöz, teljesen ugyan olyan emberek, mint mindenki más, ugyanúgy szórakoznak, kikapcsolnak. Igen, vannak az ilyesmi szakmáknak hátrányai, de egy mondjuk szakácsnak is van bőven. Ezek az anyagi meg társadalmi előnyök sem éppen úgy vannak, ahogy sokan elképzelik. Mint egy orvos menyasszonya mondom ezeket.
dec. 12. 19:05
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

Bogárka, én sem vagyok melós. ALap, hogy a pasim sem. És nyilván nem vagyok a hátér szolgálója, illetve csak annyira, amennyire ő is nekem.

Ott vagy eltévedve, hogy igen könnyen lehet, hogy a párja is hasonlóan sikeres,ha netán mégsem, az sem jogosítja fel a pasit semmi olyasmire, hogy megcsalja, kontrollálja a párját. Tessék olyan nőt választani, aki alapból megfelelő.

dec. 12. 19:25
 17/32 anonim ***** válasza:
Ugye a sikeresős nők párjaira is érted a fenti listát.
dec. 12. 19:31
 18/32 anonim ***** válasza:
1%

Sikeres nő kell a francnak.

Az meg amúgy is attól sikeres, hogy összemaszatolta már vagy 50 góré.

Az itteni nőknek csak valami b.szópartner kell, aki lehetőleg lottónyertes, sosincs otthon, csak amikor kefélni kell, a háztartást vezeti a bejárónő, meg a medencés fijú.

dec. 12. 19:48
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

18 szánalmas gondolkodásid van.

Egy nő sztd csak úgy lehet sikeres...ez a bajod úgyis. Szrnak éreznéd magad egy igazán sikeres nő mellett.

dec. 12. 20:30
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak hogy strnak érezné magát, szóba sem állna vele egy sikeres nő. Messzirőllátszik, hogy nem egy ligában játszanak.
dec. 12. 20:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!