Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Nem is tudom hol kezdjem, talán magammal.
2021-ben megváltoztatott egy szerelmi csalódás, de inkább csak az ahogyan végződött.
Tehát a vége az úgy volt, hogy át lettem verve,és hogy ez az egész kapcsolat az én fejemben létezett, és hogy ő kiakarja élni magát, tehát lányról lányra menni. És ezt már a kapcsolat elején is úgy gondolta, de nekem erről nem szólt.
Azelőtti években én egy hiperaktív pozitív lány voltam, tele élettel, viszont ez mára már nem így van.
Megváltoztam annyira, hogy nincs életkedvem, nincs semmire sem erőm, munkán kívül máshova nem is nagyon járok, mert nincs kedvem. Az a pozitív lányból, egy élettelen lány lettem. Ami elég sok mindenre kihatással van, és szeretnék ezen változtatni.
Kapcsolatban vagyok, tehát arra is elég kihatással van. Nem mindig van így, de a legtöbb esetben ilyen vagyok. És az érzéseimet sem tudom úgy kimutatni, ahogy kellenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!