Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kiakadt azon, hogy a takaróba fújtam az orrom.
Csak szerintem reagálja túl a dolgot?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg vagyok, influenzás. Fekszek az ágyban, kérdezem tőle, hogy van-e bent zsepi. Csak hümmögött egyet, hogy nincs. Nézte a TV-t, gondoltam magamban hogy úgy se hoz be nekem és belefújtam az orrom a takarómba aztán aludtam tovább (külön takarót használunk amúgy, mert lerántjuk egymásról).
Elékezd ott hisztizni, hogy miért vagyok ilyen undorító. Egyrészt, mert beteg vagyok, normál esetben nem csinálok ilyet. Amúgy meg hozhatott volna be zsebkendőt. Az a legviccesebb, hogy átvonult a nappaliba TV-t nézni emiatt, de egy pohár vizet meg coldrexet se volt képes behozni, mert azt is kértem tőle.
hát bástya én férfi vagyok, de behányok tőled. amúgy be is fosol néha?
ma 18:15
2/19 anonim válasza:
Te ugyanaz vagy aki az szétdobált összerecskázott zoknikat és zsepiket írtad ki kamunőként?
ma 18:18
3/19 A kérdező kommentje:
Milyen összerecskázott zsepik? Max taknyos. De azokat se viszem ki, hanem ledobom az ágy mellé. Vagy ti mindig kiviszitek egyenként amikor betegek vagytok?
ma 18:20
4/19 anonim válasza:
Ha beteg vagyok, akkor is inkább felkelek zsepit hozni, vagy ha nincs akkor papírtörlő, de még wc papír is jó. És lehet hogy nem viszem ki egyenként, ha nagyon szarul vagyok, akkor egy zacskóban gyűjtöm az ágy vagy kanapé mellett. De ez amit te csinálsz, igénytelenség, és nagyon undorító. Nem mentség, ha az ember beteg, ennyi erővel költözz be egy barlangba vagy disznóólba mert ez az a szint.
ma 18:32
5/19 anonim válasza:
Elképesztően nehéz lehet kimenni a wc-ig papírért... amúgy tuti kamu kérdés
ma 18:44
6/19 anonim válasza:
Nem bírsz felkelni mert folyik az orrod??? És miért kellene kivinni a koszos zsepit?? Be lehet ám telepíteni egy kukát az ágyad mellé, édes jó istenem...
Undorító vagy. Kérd meg, hogy hozzon be neked zsepit, és ha nem, akkor menj ki érte, aztán meg ha nem tetszik a csajod, nem kell vele lenni. Ekkora igénytelen sutyerákot.
ma 19:14
7/19 anonim válasza:
Igénytelen vagy. Ennyi.
ma 19:18
8/19 anonim válasza:
Hát, ez bszott undorító már meg ne haragudj. A seggedet is beletörlöd? :’D Mibe kerül ilyenkor szerezni papírtörlőt, WC papírt vagy valami rongyot ha semmi sincs?!
ma 19:22
9/19 anonim válasza:
Fú de gusztustalan vagy. Ha mindkét lábad el lenne törve még megérteném, hogy nem tudsz kimászni zsepiért vagy wc papírért, de így nem. És képzeld nem dobálom a taknyos zsepiket az ágy mellé hanem fogok egy műanyag zacsit és abba gyűjtöm aztán azt tartom az ágy mellett. Mondjuk a barátnőd se kutya, hogy minimális támaszt se nyújt ilyenkor, kell ez neked? Gondold át az életed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!