Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm kiakadt azon, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kiakadt azon, hogy a takaróba fújtam az orrom. Csak szerintem reagálja túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Nagyon beteg vagyok, influenzás. Fekszek az ágyban, kérdezem tőle, hogy van-e bent zsepi. Csak hümmögött egyet, hogy nincs. Nézte a TV-t, gondoltam magamban hogy úgy se hoz be nekem és belefújtam az orrom a takarómba aztán aludtam tovább (külön takarót használunk amúgy, mert lerántjuk egymásról).

Elékezd ott hisztizni, hogy miért vagyok ilyen undorító. Egyrészt, mert beteg vagyok, normál esetben nem csinálok ilyet. Amúgy meg hozhatott volna be zsebkendőt. Az a legviccesebb, hogy átvonult a nappaliba TV-t nézni emiatt, de egy pohár vizet meg coldrexet se volt képes behozni, mert azt is kértem tőle.

tegnap 18:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szent jakabeusz... Remélem ez mind csak kitaláció...
tegnap 20:18
 12/21 Noren1989 ***** válasza:

Igen, proli voltál.

A függönybe kell, miután reggel belecsavartad a lompost is.

tegnap 20:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Gusztustalan! Totál le vagyoo betegedve, de nem fújnám bele az orrom s utána aludnék el a takaróval
tegnap 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Igen, gusztustalan vagy, de a barátnőd is egy tirpák, hogy még arra sem képes, hogy zsepit vigyen be neked. Amúgy kínaiban kb. 1500 Ft-ért lehet kukát kapni, de basszus, legalább egy zacskóba dobáld...
tegnap 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
14 már bocs, de nem haldoklik. Miért a barátnő tirpák hogy nem visz zsepit? WTF? Nem hoznak nekem zsepit, hát feltápaszkodom és hozok zsepit magamnak, nem fújom a takaróba. És mi a következő stádiuma az influenzának? Ha nem támogat ki vagy nem hoz bilit, belesz.rok az ágyba?
tegnap 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
#15 Nyilván fel tud táplászkodni, de ha az én párom beteg, rosszul érzi magát, akkor alap, hogy viszek neki amit kér, főzök neki levest, teát stb. még kérnie sem kell. Szerintem ez lenne a normális.
tegnap 21:01
 17/21 anonim ***** válasza:
16 de akkor sem az a tirpák aki nem visz zsepit, hanem az aki erre nem felkel és intézi magának ezt a rohadtul megerőltető pzs beszerzést a szomszédos szobából, hanem inkább BELEFÚJJA AZ ORRÁT A TAKARÓBA.
tegnap 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy beteg vagyok nem azt jelenti megtámadott az agyevő baktérium.

Takaróba bele fújni tök igénytelen.

Ha beteg vagyok viszek be 1 vagy két zacskót amibe gyűjtöm a piszkosat.

F

tegnap 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Gusztustalan persze, de azért a párkapcsolatomon is erősen elgondolkodnék...
tegnap 21:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Még sosem csináltam ilyet, de megjegyzem mert igazi tirpák dolog.
tegnap 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!