Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megharagudott rám, mert szerinte hazudok neki. Mit tegyek?
Fél évig távkapcsolatban voltunk(előtte már két évet együtt is éltünk), azalatt az idő alatt nem találkoztunk személyesen, kb két hete élünk együtt megint. Nagyon hiányzott, hogy tudjam szeretgetni, de tökre megváltozott a reakciója. Nem hagyja, hogy hosszan ölelgessem, ha nem az arcát simogatom, akkor zavarban van, nem emelhetem meg, nem ül az ölembe, többnyire nem akar együtt zuhanyozni, de ha mégis, akkor hátat fordít nekem. Az ágyban is szégyenlősebb, csak félhomályban hajlandó szexelni, vagy takargatja magát. Eddig nem ilyen volt.
Nehezen sikerült kiszednem belőle, hogy mi baja van, és azt mondta, hogy kicsit meghízott, nem érzi magát csinosnak. Ehhez képest szerintem most sokkal szexibb, mint valaha (pedig azért korábban is...) Viszont én nem ezt mondtam neki elsőre, hanem valami olyasmit, hogy nyugodjon meg, eddig sem a külseje miatt voltam oda érte ennyire. Amit ő úgy értett, hogy valójában sosem tetszett nekem igazán. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy én ezt nem így értettem, eddig is tetszett nekem, most is nagyon csinos, sőt, csinosabb, mint valaha, de nem hisz nekem. Azt hiszi, hogy kamuzok és csak azt mondom neki, amit hallani akar.
Félreérthető volt, de neki sem kellene ezen pörögni.
Esetleg még próbáld meg odahivni magadhoz hogy szeretnéd elmondani, hogy amit mondtál azt úgy értetted, hogy mint ember fogott meg igazán és azért mondod ezt, mert csak külső alapján nem választanál magadnak komoly párt. Mondd el hogy természetesen nagyon tetszik, és az a plusz egy-ket kiló neked még vonzóbbá tette, de ha 10 kiló ment volna fel rá, akkor is ugyanúgy szeretnéd.
Ha ezt is kiforgatja, akkor hagyd hogy magában rendezze le a dolgokat, mert ezután már csak hiszti lenne.
Ez a vonat már elment :D Életben nem magyarázod ki neki.
36/N
Dagadt disznó és csak falt ahelyett, hogy odafigyelt volna az alakjára, vagy vézna volt és most néz ki egészségesen? Nem mindegy.
Mondjuk ez a kapcsolat szart se ér ha ti távkapcsolatban egyetlenegyszer sem taliztatok még félórára sem és ha most ő takargatja magát szex zuhanyzás közben és mégcsak meg sem simogathatod az arcán kívül.
#7 Azért ne beszélj már így a barátnőmről. Előtte is egészségesen nézett ki, meg most is.
Távkapcsolatban nem tudtunk találkozni, egyikünk részéről sem volt megoldható az utazás, nem is egy országon belül voltunk. Ettől mi még naponta dumáltunk. Az, hogy rosszul érzi magát a bőrében, és emiatt szégyenlősebb, nem jelenti azt, hogy "ez a kapcsolat szart se ér".
Akkor minek jöttél ide kérdező? Nem tudod mit kéne csinálni? Te ismered őt, tudnod kéne mivel engeszteld ki, tudnod kéne kifejezni, hogy bárhogy is néz ki te akkor is szereted. De nem tudod mit csinálj szóval ja szart se ér a kapcsolatod.
Amúgy se ha takargatja magát, a szexuális élet tönkremegy, de még az intimitás is ha ő nem hiszi el neked, hogy szereted. Távkapcsolatban kitartottatok egymás mellett és mégse bízik benned, nem ismer ezek szerint ha mindjárt megharagudott rád, azzal vádol, hogy hazudtál neki. Testképzavara nincs az önbizalomhiánnyal együtt? Pszichológushoz nem akar járni vele, vagy valahogyan növelni? Ha nem, vagy nem lenne haszna nektek annyi. Nemhogy szart se fog érni az egész, de fosban fogtok úszni mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!