Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megharagudott rám, mert szerinte hazudok neki. Mit tegyek?
Fél évig távkapcsolatban voltunk(előtte már két évet együtt is éltünk), azalatt az idő alatt nem találkoztunk személyesen, kb két hete élünk együtt megint. Nagyon hiányzott, hogy tudjam szeretgetni, de tökre megváltozott a reakciója. Nem hagyja, hogy hosszan ölelgessem, ha nem az arcát simogatom, akkor zavarban van, nem emelhetem meg, nem ül az ölembe, többnyire nem akar együtt zuhanyozni, de ha mégis, akkor hátat fordít nekem. Az ágyban is szégyenlősebb, csak félhomályban hajlandó szexelni, vagy takargatja magát. Eddig nem ilyen volt.
Nehezen sikerült kiszednem belőle, hogy mi baja van, és azt mondta, hogy kicsit meghízott, nem érzi magát csinosnak. Ehhez képest szerintem most sokkal szexibb, mint valaha (pedig azért korábban is...) Viszont én nem ezt mondtam neki elsőre, hanem valami olyasmit, hogy nyugodjon meg, eddig sem a külseje miatt voltam oda érte ennyire. Amit ő úgy értett, hogy valójában sosem tetszett nekem igazán. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy én ezt nem így értettem, eddig is tetszett nekem, most is nagyon csinos, sőt, csinosabb, mint valaha, de nem hisz nekem. Azt hiszi, hogy kamuzok és csak azt mondom neki, amit hallani akar.
Nem dagadt disznóztam le igazából mert nem tudom hogyan néz ki. Kérdéseket tettem fel. A szart se ér rész az ja az kijelentés volt. Nézd kérj tőle elnézést, de én egyetértek a #4-el, nem fogod magadról lemosni még akkor se hogyha megbocsájt neked mert nem érzi magát jól a bőrében. Rajtad fogja levezetni az önbizalomhiányát.
Nem normális dolog hogy annyira szégyelli a testét, hogy eltaszít téged és még azért is te vagy a hunyó, hogy azt mondtad neki amit.
"nyugodjon meg, eddig sem a külseje miatt voltam oda érte ennyire."
Ezt igen félre lehet érteni, de neki szem előtt kellene tartania, hogy vele voltál távkapcsolatban és ugyanúgy vágysz rá, szereted mint azelőtt.
Hogyha ő ezt nem érzi és nem is dolgozik önmagán akkor csak szenvedni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!