Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megharagudott rám, amiért nem válaszoltam neki. Szerintetek is túloz ?
A csajod elvárta, hogy elmenj, esetleg találkozz vele már ma este és nem a haverokkal lógjál. Egy nő másként működik!
Ha a haverjaid fontosabbak, akkor legalább írni kellett volna neki, hogy örülsz, hogy itt van, de éppen a haverjaid fontosabbak. Így is kiadta volna az útad.
Jobb lett volna, ha annyit írsz, hogy örülsz, hogy itt van és szeretne-e ma találkozni veled? 50% esélyed volt arra, hogy azt mondja ma ne, mert fáradt és így jól jöttél volna ki és pókerezhettél volna tovább a haverjaiddal.
Ha viszont azt írta volna, hogy örülne egy találkozásnak, akkor ő szerintem, fontosabb, mint a haverjaid.
De lehet én vagyok rosszul bekötve!
Én megnézném az előzményeket is, pl. megbeszéltétek, hogy találkoztok?
Nekem egyik exem volt ilyen, hogy megbeszéltük, hogy tali, minden, erre a haverokkal ment el, hiába utaztam érte. Ezt szemétségnek tartom, mert ha nem akar találkozni, előre mondja meg, és akkor még maradok otthon a családommal, barátaimmal, nem egyedül az albiban.
Nem hiszti, csak te vagy egy barom. Teljesen igaza van, hogy nem erre vágyik. Innen úgy tűnik, fél vállról veszed az egészet, és erre rájönni a másiknak kiábrándító és szomorú.
Az a minimum, hogy írsz neki, mikor megérkezett, de simán el is mehettél volna hozzà.
Nem csodálnám, ha szakítana. És még el sem ismered a hibádat, csak leminősíted, hogy hiszti.
Főnyeremény vagy👏🏼
Remèlem, kihajít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!