Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megharagudott mert a héten nem kezdeményeztem az együttlétet. Ez normális?
Nem, csak beléd akart kötni. Valami más a baja, de egyszerűen rajtad vezeti le.
Én mondtam volna neki, hogy innentől kezdve nem is fogok krzdeményezni, ha így akarja kicsikarni belőlem.
Érzelmileg zsarolni a másikat a szex miatt az egyik leggusztustalanabb játszma egy kapcsolatban szerintem.
Ha kötelező, ha az egyik fèlnek ez "jár", az gyorsan ki fogja ölni a szerelmet, és a valódi vágyat.
Nem eszköz vagy, kérdező, aki a kellő időben rendelkezésre áll. Saját akarattal bírsz. Ha bármi miatt nincs kedved, akkor nincs. Nincs joga a kedves párodnak hisztizni, nem az oviban van.
Ha valami gond van, vagy fáradtabb vagy a szokásosnál, azt normálisan még lehet beszélni. De lehet, hogy tényleg semmi nincs a háttérben, csak épp ilyen kedved volt. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, ebben a helyzetben a párod az önző, nem te.
Szerintem a kérdező nem mondta,hogy csak a férfiaknak kell kezdeményezni.
Csak azt,hogy ne mindig neki kelljen.
Fordított esetben sem lenne normális a hiszti.
Egy kapcsolatban mindkét fél kezdeményezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!