Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megharagudott mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megharagudott mert a héten nem kezdeményeztem az együttlétet. Ez normális?

Figyelt kérdés
A héten még nem voltunk egymással intim kapcsolatban. Én igazából azt tartom az oknak, hogy miután lefekszik 5-10 percen belül alszik. Tudom, hogy fáradt. Mégis én vagyok a hibás?! Nem akarom piszkálni, tudom mennyire hajt és sokat megy. Nem problémáztam rajta, egyébként sem mindig nekem kell kezdeményezni én vagyok végtére is a nő. Ő már alszik de azért alvás előtt bevágta a hisztit, hogy én a héten még hozzá sem nyúltam. Azóta nem tudok aludni, forog az agyam. Tényleg olyan nagy hibát követtem el amiért nem én kezdeményeztem? 25 L

2020. szept. 3. 00:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

"A világon az egyik legnehezebb dolog kezdeményezni"

Akkor nagyon könnyű életed van.

2020. szept. 3. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

Nálunk is ez a szitu, csak én férfi szemszögből látom.

Amikor én próbálok kezdeményezni akkor 10-ből 9szer nem jó valami.

Fáradt, most fent van a sava, fáj a hasa vagy a feje stb.

Már elegem lett és elhatároztam, hogy én ugyan nem fogok többször próbálkozni, mert úgyis csak akkor van sex ha a párom akarja. Én fejen is állhatok akkor se lesz sex, ha őnagysága nem akarja.

De maga az egész szituáció sért meg bánt belülről, mert ez olyan mintha nem is kívánna engem. Hát nem az lenne a természetes, ha szeretjük és kívánjuk egymást akkor legalább a héten párszor összebújjunk?

És e helyett azt látja az ember, hogy ha én mint férfi nem kezdeményezek akkor 1 hét úgy eltelik hogy a barátnőm aki elvileg szeret hozzám se bújt, hogy szerelmeskedjünk. Borzasztóan frusztráló tud lenni...

2020. szept. 3. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

11.

Nem, nincs az, mert a többi dolog sem könnyű, csak ez még nehezebb, mint a többi a szorongás miatt.

Bár abszolút első helyre a vezetés kerülne, az végtelen százalék.

2020. szept. 3. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem ilyen egyszerű ez.Oda-vissza rossz érzés.A nőnek sem esik jól,ha mellőzve van,de a férfinak sem,ha elutasítják,vagy azt érzi,hogy a másik nem kívánja.

Ezek érzések.Erre a gyógyszer az,hogy beszélve van rólla,és nem az ágyban egymástól elfordulva megy a puffogás.Ilyenkor jönnek a legszemetebb gondolatok,amik nem hagynak nyugodni.És ezek is végül túlkombinálva folytatódhatnak.Ezután jön hogy nem szólnak egymáshoz,vagy megpróbálnak revansot venni stb.

A komunikáció,a megértő,kedves hangnemű beszélgetés feloldja ezeket.

2020. szept. 3. 18:13
 15/15 Nemo4 ***** válasza:
Általában a pasik azért nem kezdeményeznek mert nem akarnak szexörültnek látszani és ez egy marhaság. Nálunk többnyire mindennapos volt a szex így nem kellett külön kezdeményezni, sőt sok esetben naponta többször is. De aztán úgy 20 év után már ez alábbhagyott de mindig megbeszéltük még lefekvés előtt, hogy akarjuk vagy valamiért éppen nem. Ez jól müködik. Javasolom, hogy mielőtt a férjed lefekszik kérdezd meg, hogy akcióztok vagy sem, mert készen vagy rá Meg fogsz lepődni, furcsa válaszokat fogsz kapni !
2021. ápr. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!