Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ezen megharagudni, hogy én mehetek étterembe, ő meg nem és várjak, amíg mehetünk együtt?
A vírusmizéria előtt minden nap együtt jártunk kajálni, ott is ismerkedtünk meg. Én már januárban megkaptam az oltást, van is igazolványom, ő meg azon rágódik, melyiket adassa be vagy egyiket se vagy mi legyen.
Most ez a közös program ugrott, normális hogy ilyet kér, hogy várjam meg és rendeljek én is, hogy majd együtt mehessünk? Simán megharagszik, mert azt mondja, hogy én most többnek képzelem magam nála, mert van kártyám, neki meg nincs. Így is már elegem van ebből az egészből, most még ezen is veszekedni kell, hogy nem mehetünk együtt. Átesett a Covidon, de már lassan félé éve.
Kinti részen (teraszon) ehettek mindketten :)
Mi is akkor a gond?
Az egyik mehet nőgyógyászhoz, a másik meg nem, stb.
A párkapcsolat jó esetben folyamatos ismerkedés.
Ez a vita nem valami bíztató.
Én nem lennék együtt veled :_D
Ne akarjon már a párom mindenfelé elmenni egyedül enni mikor én csak otthon ehetek.
Velem akarjon lenni, akkor is ha az étterem, akkor is ha az otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!