Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál/járnál olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál/járnál olyan emberrel, aki tartani akarja még az exével a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

"Baráti" alapon. Nem zárta még le. Nem szereti, úgy mesélte, hogy nyomot hagyott benne, és szeretné még, ha hallana róla, úgy könnyebb lenne elengednie.

Nem értem, hogy ha nyomot hagyott benne, miért pont levelezni akar vele, de ő hagyta el, ő szakított, szóval zavaros. Márint a párom szakított.

Nálam friss a kapcsolat, és erről őszintén beszélt

Kis időt kér

2021. ápr. 12. 13:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolattartás oké, a nem-lezárás (fejben, szívben) nem.
2021. ápr. 12. 14:04
 2/19 A kérdező kommentje:

Nagyon elszomorodtam, mert egy igazán rendes fiú. És őszinte. Nem tudom, hogy jól teszem-e, ha ezért szakítok vele.

Ráadásul ugye ő szakított, állítólag nem volt veszekedés, vagy ilyenek, csak így alakult. De ha még nyomot hagyott benne.

Ezt is kérdeztem, nem tudja megmagyarázni. Állítólag nem szereti és már nem jönne össze vele.

Nálam ez a kifejezés pedig igenis azt jelenti, hogy még nem semleges

2021. ápr. 12. 14:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lennék búfelejtő.
2021. ápr. 12. 14:17
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyrészt még nincs túl az exén. Már csak ezért se járnék vele... Azt meg tapasztalatból írom, hogy a bratyizás az excsajjal sose áll meg a haverkodásnál.
2021. ápr. 12. 14:34
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Én minden exemen túl vagyok, néha dumálok velük, ha pedig friss szakítás volt, szerettem tudni, hogy jól vannak. Most is csekkolom őket 10 év távlatából, egyik se kellene, sokat én ejtettem, de megnyugtat a tudat, hogy a szeretteim boldogok, párjuk, családjuk van, valaki szereti őket és gondoskodik róluk helyettem:) Ez van, egyikhez se nyúlnék és ne lennék velük kapcsolatban, hogy elviseljem a természetüket, de azért egy ideig fontosak voltak nekem, és még valamennyire bizonyos területen mindig azok.

Viszont lezárást emlegetni meg ilyenek, nekem ez nem oké, én úgy mondanám, hogy szeretem tudni, hogy jól vannak, nem kell semmit lezárnom, annak már vége..

2021. ápr. 12. 14:41
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Kizárólag ha van közös gyerekük, de akkor se barátkozzon, hanem alakítsunk ki egy korrekt, fenntartható viszonyt a gyerek érdekében.
2021. ápr. 12. 15:04
 7/19 A kérdező kommentje:

Nincs semmi közös gyerek.

Nem tudom miről leveleznének.

2021. ápr. 12. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
"nem szereti és már nem jönne össze vele". - ebben mi a nem semleges? mégis mit kellene mondania, hogy semleges legyen neked?
2021. ápr. 12. 15:34
 9/19 A kérdező kommentje:

Ok, de miért akar akkor még levelezni, azzal a címszóval, hogy még nyoma van az életében?

Neked a történetemben mi a semleges?

Neked ez így rendben lenne?

2021. ápr. 12. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:

lehet, hogy kissé szerencsétlenül fogalmazta meg, hogy nem úgy váltak el, mint akiről hallani sem akar soha az életben.

nekem is volt, hogy én voltam a szakító fél, de egyáltalán nem haraggal tettem. az exet nagyon mély csalódásként érte, és időnként később is kerestem. eszem ágában sem volt vigasztalódni, nosztalgiázni, vagy bármi hasonló - egyszerűen mint embert érdekelt, hogy mennek a dolgai és őszintén reméltem, hogy azért nem zuhan túlságosan magába és egy idő után egyenesbe jön az élete.

2021. ápr. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!