Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál/járnál olyan emberrel, aki tartani akarja még az exével a kapcsolatot?
"Baráti" alapon. Nem zárta még le. Nem szereti, úgy mesélte, hogy nyomot hagyott benne, és szeretné még, ha hallana róla, úgy könnyebb lenne elengednie.
Nem értem, hogy ha nyomot hagyott benne, miért pont levelezni akar vele, de ő hagyta el, ő szakított, szóval zavaros. Márint a párom szakított.
Nálam friss a kapcsolat, és erről őszintén beszélt
Kis időt kér
Értem, egyetértek
Köszönöm szépen, igazatok lesz, velem vigasztalódna :(
Olyan kapcsolatba veszélyes belemenni, ahol a másiknak érezhetően nem volt még elég ideje feldolgozni az előzőt. Akár tartja a kapcsolatot az exével, akár nem, ha érzelmileg még ott van, az olyan mintha ott lenne egy "harmadik". Nem tiszta és nem is tisztességes így kapcsolatot kezdeményezni, mert igen, tudat alatt így Te csak egy pótlék vagy, búfelejtő.
Vannak, akik lelkiismeret furdalást éreznek, hogy otthagyták a másikat és azért akarnak "tudni" róla, de ez is egy fel nem dolgozott kötelék. Mondjuk hozzátenném, hogy körülöttem általában nem az egyik fél miatt mennek szét a kapcsolatok, hanem közös döntésből és ilyenkor az szokott lenni, hogy ki-ki a saját tempójában "feldolgozza" ezt, később meg vagy haveri-baráti viszonyokká fejlődnek ezek a volt kapcsolatok vagy teljesen eltűnik a látóhatárról egyik-másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!