Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál/járnál olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál/járnál olyan emberrel, aki tartani akarja még az exével a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

"Baráti" alapon. Nem zárta még le. Nem szereti, úgy mesélte, hogy nyomot hagyott benne, és szeretné még, ha hallana róla, úgy könnyebb lenne elengednie.

Nem értem, hogy ha nyomot hagyott benne, miért pont levelezni akar vele, de ő hagyta el, ő szakított, szóval zavaros. Márint a párom szakított.

Nálam friss a kapcsolat, és erről őszintén beszélt

Kis időt kér

2021. ápr. 12. 13:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én ezt meg is érteném, de ő időt kért. Szóval nem azt mondta, hogy szeretne vele érzelemmentesen jóban maradni, hanem így akarja elengedni...
2021. ápr. 12. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyilván vissza fog menni, ha a csaj megengedi. De ezt így nem fogja neked megmondani. Ennyire rendes. Sőt, bele se menne egy új kapcsolatba. Ne mentegesd.
2021. ápr. 12. 18:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem, véletlenül sem. Mit jelent hogy valaki nyomot hagy benned, ha nem akarsz tőle semmit és nem szereted? Ezt nem értem
2021. ápr. 12. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szereti, csak mint mondtam, nem fogja bevallani. Akkor két szék közül padló. Ha ki akarná feküdni, nem beszélgetne vele és nem ugrana új kapcsolatba sem.
2021. ápr. 12. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
De ki van a tököm az olyanoktól akiknek nem kell már a párjuk, elhanyagolják, eldobják maguktól, DE azért mégiscsak keresik mert jajj hát fontos neki. Aha. 😑
2021. ápr. 12. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:

Értem, egyetértek

Köszönöm szépen, igazatok lesz, velem vigasztalódna :(

2021. ápr. 12. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kapcsolatba veszélyes belemenni, ahol a másiknak érezhetően nem volt még elég ideje feldolgozni az előzőt. Akár tartja a kapcsolatot az exével, akár nem, ha érzelmileg még ott van, az olyan mintha ott lenne egy "harmadik". Nem tiszta és nem is tisztességes így kapcsolatot kezdeményezni, mert igen, tudat alatt így Te csak egy pótlék vagy, búfelejtő.

Vannak, akik lelkiismeret furdalást éreznek, hogy otthagyták a másikat és azért akarnak "tudni" róla, de ez is egy fel nem dolgozott kötelék. Mondjuk hozzátenném, hogy körülöttem általában nem az egyik fél miatt mennek szét a kapcsolatok, hanem közös döntésből és ilyenkor az szokott lenni, hogy ki-ki a saját tempójában "feldolgozza" ezt, később meg vagy haveri-baráti viszonyokká fejlődnek ezek a volt kapcsolatok vagy teljesen eltűnik a látóhatárról egyik-másik fél.

2021. ápr. 13. 18:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem normális dolog. Már eleve a kapcsolattartást is elítélem meg a facebookon való nézegetést is. Amit egyszer lezár az ember, ne bolygassa!
2021. szept. 22. 01:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Végül hogy döntöttél?

2021. dec. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!