Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy baba összetarthat egy kapcsolatot? Fiúk ti csak azért együtt maradnátok a párotokkal mert babátok van tőle?
Amelyik nő ezt hidzi, hogy egy gyerekkel rendbehozhatja a akpcsolatát, vagy megtarthatja a párját, a beleesik az ősi hibába. Iszonyú nagy hülyeség. Az meg kimondottan szemétség, ha valaki a másik tudta nélkül esik teherbe (pl. direkt nem szedi a fog.gátlót).
Két ember kapcsolatát két ember tudja összetrtani, nem egy "áldozat" harmadik.
Na erről meg fognak oszlani a vélemények.
Szerintem attól függ, hogy mennyire súlyosan inkompatibils egymással a két egyéniség. Ha nagyon áll a bál napi szinten, akkor már inkább a szakítás mint az idegosztály / elvonó / temető. Emellett a gyereket is idegileg tönkre fogja tenni a mindennapos stressz, annak meg pont semmi értelme.
Ha meg arra gondolsz, hogy "suttyomban" esik teherbe valaki "véletlenül" a másik akarata ellenére, akkor én úgy otthagynám az ilyen nőt mint a huzat. Egye meg amit főzött egyedül.
én nő vagyok. úgy gondolom, a gyerek max egy darabig tart össze egy kapcsolatot. többeket is ismerek, akik azért vállaltak gyereket, mert rossz volt a házasságuk/kapcsolatuk. az a tendencia, hogy fél évig szupi, 1 év után ugyanolyan minden, 2 év után jobban utálták egymást mint előtte, és a nemegészen 3 éves gyerek mellett meg elváltak. legalább 3 ilyen van a környezetemben.
anyukám mindig azt mondta, két dolgon lehet a legtöbbet veszekedni: pénz és a gyerek.
azt gondolom, ez kb igaz is. ha nincs gyerek és már rossz, utána csak rosszabb lesz általában, mert mégegy helyzet, amiben ki fognak ütközni a véleménybeli, vérmérsékletbeli különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!