Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon belefér, vagy jogosan gondolkodok azon, jó - e ha együtt maradunk?
Értem ez alatt hogy ha kisebb vita van volt hogy ilyet mondott, hogy kussolj már. Vagy korábban buli után részegen kiabált velem sokáig, vagy éppen ilyet mondott hogy k.csög minden ok nélkül ..(ez utobbira nem emlékezett aztán).
Ez nem gyakori meg ezen kívül megvagyunk jól de nem tudok ezeken túllépni:( En sosem kiabaltam senkivel ha valami nem tetszik azt meg lehet mondani normális hangnemben.
Ráadásul nem egy unintelligens ember. Mostanában arra figyel már ha barátokkal van akkor ne igyon sokat, elején volt főleg ez probléma de úgy érzem mintha ezzel kinyírta volna a motivációmat a kapcsolatot tekintve. Másoknál is előfordul ilyen? Nem tudom én reagálom-e túl. Másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk jelenleg. Amúgy rendes ember, számíthatok rá, normális velem de ezekből az esetekből az a pár db is úgy érzem mintha túl sok lett volna (nekem) lelkileg. Ritkán iszikn, ne egy ilyen alkoholistát képzeljetek el.
Most még rendes, de hidd el, további másfél év múlva már nem lenne az.
Most még meg tudja magát játszani, később már nem is akarja. Inkább menekülj.
Kérdező, nem csak a megcsalás lehet probléma egy kapcsolatban.
Az exem hűségével nem volt gond, és ez mindenképp egy jó pont nála. De! uralkodó típus volt, és az évek során ez egyre jobban kiütközött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!