Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez vajon belefér, vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon belefér, vagy jogosan gondolkodok azon, jó - e ha együtt maradunk?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt hogy ha kisebb vita van volt hogy ilyet mondott, hogy kussolj már. Vagy korábban buli után részegen kiabált velem sokáig, vagy éppen ilyet mondott hogy k.csög minden ok nélkül ..(ez utobbira nem emlékezett aztán).

Ez nem gyakori meg ezen kívül megvagyunk jól de nem tudok ezeken túllépni:( En sosem kiabaltam senkivel ha valami nem tetszik azt meg lehet mondani normális hangnemben.

Ráadásul nem egy unintelligens ember. Mostanában arra figyel már ha barátokkal van akkor ne igyon sokat, elején volt főleg ez probléma de úgy érzem mintha ezzel kinyírta volna a motivációmat a kapcsolatot tekintve. Másoknál is előfordul ilyen? Nem tudom én reagálom-e túl. Másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk jelenleg. Amúgy rendes ember, számíthatok rá, normális velem de ezekből az esetekből az a pár db is úgy érzem mintha túl sok lett volna (nekem) lelkileg. Ritkán iszikn, ne egy ilyen alkoholistát képzeljetek el.

2021. ápr. 17. 15:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, eddigi párjaim is halál nyugodtak voltak részegen. A mostani is van amikor total cuki, de amikor meg az ellenkezője, az nagyon nyomasztó.
2021. ápr. 17. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Futi futi minél messzebb tőle.
2021. ápr. 17. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Én megbeszélném ezt vele, ha amúgy rendes ember. Ha a megbeszélés után is újra előfordul, akkor viszont szakítanék.
2021. ápr. 17. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen előbb beszéld meg vele

Varj es ha előjön megint ez az enje menekülj.

Én is egy bantalmazo kapcsolatban vagyok amiből.nehez kijönni...

A kussolj mar csak a kezded...hidd el!

2021. ápr. 17. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy rendes ember.

Az én férjem is, múlt héten dühös lett hogy elsóztam a levest, úgyhogy a gázlángba tartotta az ujjaimat. A bal gyűrűs és kisujjamat valószínűleg el fogom veszteni, de az talán nem is olyan fontos. Elhagyni nem akarom, mert AMÚGY RENDES EMBER.

Remélem érted az írásom lényegét.

2021. ápr. 17. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit szeret az ember, még véletlen sem aláz meg ilyesmivel.
2021. ápr. 18. 06:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!