Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan eset veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan eset veletek, amikor ismerkedésnél a másik fél megmondta, hogy lassítsunk, mert neki ez nagyon gyors ismerkedés?

Figyelt kérdés

És még nem tudja, mit szeretne, össze van zavarodva.

Az össze vagyok zavarodva tulajdonképpen mit jelent?

Nem tudom, hogy szeretnék-e valamit, vagy nem?

tegnap 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Háát volt, vége is lett szinte rögtön. Nem akartam soha megformálni valakit a saját számízére. Nem akaratból szeretsz meg valakit. Vagy visz magával az egész lénye, vagy nem. És ebben az esetben nem visz. Pont.
tegnap 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt már igen. Szerintem addig gondolkozott egy másikon, az is lehet bnője volt eleve, csak letagadta nekem.

De ugy indult a kapcsolat hogy nagyon egymásra voltunk tapadva mindenhova a barátaihoz családjához együtt mentünk, a nagy szerelembombázás időszakában eleinte állandoan azzal jött, illetve megtörte a varázst sokszor olyanokkal, hogy szakitsunk, hagyjuk, ez tul gyors, meg ilyesmik.

Aztán kb 3 honapi járás után bevágta valamiért valahogy felszabadultan, hogy ezentul mostmár le sem fogsz tudni magadról vakarni sem;) nem szabadulsz már tőlem..

Es akkortól már nem fenyegetett olyanokkal, hogy szakitsunk meg ezek.

De ebben benne van az is hogy eleinte 1.honapban (es korábban ő drogozott is(koko), ami nekem fel se tűnt amugy, csak néha pl nem birt aludni, meg ilyen "zavarai voltak csak, nem is erdekelt mit csinál a haverokkal vagy ilyenek, nem is tiltottam semmit neki, aztán azt teljesen letette kb a 2-3.honapban. es sülve főve voltunk együtt. Valoban ugy tapadt rám hogy néha már azt éreztem "megfolyt".

Valojában olyan 3.hónaptol voltunk abszolut együtt így. És már teljesen napi szinten.

Mai napig se tudom azt hogy pont a legnagyobb ködben amikor ugy berobban vmi 2 ember közt, meg őrült szerelem van mikor el vagytok szállva, mi okozta azt nála, hogy ez mellett állandoan szakitani is akart, meg neki gyors meg ezeket.

tegnap 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam azt, hogy nem tetszett, és az értékrendje sem. Vártam, hogy változzon, és erkölcsösebb legyen. De nem lett az, csak annak mutatta magát. Aztán érzelmileg manipulált, hogy kötődjek hozzá. Átvert
tegnap 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ami tetszett az, hogy láttam valamit benne ami lehetne, de az se biztos, hogy ő volt. Lehet, hogy csak egy idealizált képet szerettem.
tegnap 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Az se biztos , hogy ő volt az, amit mutatott***
tegnap 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt. Elhajtottam a francba. Szórakozzon mással.
tegnap 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!