Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat kezdetén mikortól természetes, hogy a másik lesz a legfontosabb?
Mennyi idő alakul ki átlagban az, hogy a másik fél lesz a középpontban?
Ismerkedek egy lánnyal, és észrevettem, első az anyja, a családja, a barátnői, a házimunka, majd ha ráér, akkor beszél velem. Ami van úgy, hogy napi 1-2 messenger mondatra korlátozódik.
Én ezzel szemben mindig azt nézem, hol tudnék rá időt szakítani.
Nem az első pár randi után, az biztos. Mondjuk előbb legyetek kapcsolatban.
Szerintem az, hogy fontosabb legyél, mint a család vagy a barátok, nagyjából akkor reális, ha készen álltok elkötezelődni annyira, hogy együtt éljetek. Onnantól ti lesztek egy család.
De az ismerkedés elején...elég irreális elvárás.
Viszont: ez nem is jelenti azt, hogy mindig te vagy a sor végén, és a viráglocsolás meg a köröm vágás is fontosabb. Mindenkinek arra van ideje, ami fontos neki. Ha te úgy érzed, hogy nem szán rád elég figyelmet, időt, energiát, akkor először jelezd. Ha nem változtat, akkor kuka.
Tegnap találkoztunk. Hazavittem, mert az anyjával ment moziba, ma nem tudok menni hozzá, mert a húgához megy, de nem is ír, mert mos és tereget, porszívózik, családi ebéd, egyebek. Érthető, persze, de egy mondatot nem ír.
És ez általános. Persze meg néha írja, hiányzok.
Én sose értettem ezt a legfontosabb dolgot. Nekem ugyan olyan fontos a gyerekem, párom, anyám, öregapám, kutyám, munkám, hobbiim...persze mindenre szakítók elég időt.
Háimunkát meg meg kell csinálni.
De! Itt a lányt lehet nem érdekled annyira, mert akkor azért közbe közbe is írna valamit.
De az se mindegy mióta ismered?
Én anno elkövetettem azt a hibát, hogy a párom körül forgott az egész életem és mindent hozzá igazítottam. Aztán amikor szakítottunk, azt sem tudtam, mit kezdjek magammal.
30 felett vagytok, természetes, ha már van egy kialakult élete és nem akar mindent eldobni érted. Üzengetni meg nem mindenki szeret. Milyen sűrűn talalkoztok és milyen minőségben? Inkább ez a kérdés. Ha heti 2-3 találkozó megvan, szerintem az 1-2 hónap alatt teljesen jó. Ha neked nem elég, beszélj vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!