Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedés szinten elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés szinten elfogadható, ha a másik egoistának tűnik?

Figyelt kérdés

Ismerkedek jópár hete egy lánnyal, de a munkaidő-beosztásunk más, és ő a szabadnapjain az ő rutinja alapján csinálja a dolgait, engem nem von bele, csak akkor keres, ha már mindennel végzett, ez napi 1 mondat általában.

Ő most alszik, ő most kozmetikushoz megy, ő most takarít, ő most tereget, és nem lehet vele kommunikálni, mert pl. ő ma szabadnapos, holnap is. Én délutános. Mennék hozzá este, mondtam neki, mondja, hogy ő akkor már alszik, a telefonja némítva. Ha megyek is, úgysem kel fel, szóval sorry. Mit lehet ilyen emberrel kezdeni? Hozzáteszem, egy régóta egyedül élő, komoly és büszke, kissé arrogáns nő. 33/F

ma 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mi a terve veled. Ezek alapján nem egoista, hanem menekül előled és mindent kitalál, hogy ne kelljen veled találkozni/beszélni.
ma 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor mondaná meg, már párszor kértem rá. Ő csak annyit mond, még tartja a távolságot az előző pasija miatt, aki csalta. Én beleszerettem, érdeklődöm, ő csak úgy van velem, lehet lesz belőlünk valami. Nem foglalkozik velem, kb. mint egy barát vagyok a sok közül.
ma 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2. Mibe szerettel bele? Nem is ismered csak a munka tarsad.. szallj le rola, egyertelmuen koptat vedd a jeleket.
ma 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár hetes ismerkedésben én sem engedném meg egy férfinek, hogy csak úgy beugorjon hozzám este.

Normálisan ismerkedni kell, aztán ha tett eleget értem, majd szépen lassan bevonom az életembe.

ma 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
"Nem foglalkozik velem, kb. mint egy barát vagyok a sok közül." - Akkor hol itt az ismerkedés? Sajnos semmit nem akar tőled.
ma 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Aludtam már nála 4x is, szóval nem új a dolog annyira. Elég őszinte típus, megmondaná, ha nem kellenék. Ennek ellenére minden előrébb való az ő életritmusában, mint velem beszélni 2 percet.

Nekem is van életritmusom, érdekes, ő belefér nekem, tudok időt szánni rá.

ma 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak arra kellesz hogy az unalmas perceit kitöltsd.

Tehát ha van más dolga ami neki fontosabb akkor nem kellesz.

Én ezek után azon gondolkoznék el a helyedben hogy mi értelme lenne rendesen komoly kapcsolat céljából összejönni egy ilyen típusú emberrel. Akinek nincs szüksége senkire, jól elvan egyedül csak akkor venne elő ha neki ideig óráig szüksége van egy kis figyelemre, egófényezésre.

Komoly kapcsolat alatt is ezt csinálná?

Hogy valósulna meg az adok-kapok egyensúlya (lelki értelemben főleg)?

Bármilyen rendkívüli élethelyzetben mennyire számíthatnál rá ha mindig saját magával van elfoglalva?

Nem baj az ha valaki ilyen személyiségű csak akkor ne h_lyítsen senkit, ne hitegesse a másikat hogy ebből még lehet komolyabb is, hanem mondja el hogy ő ilyen típus és ha nem elég belőle ennyi akkor nem érdemes folytatni az ismerkedést.

Ennél a típusnál pont az a baj hogy megy a hitegetés hogy érdemes rá várni mert jobb lesz a helyzet, de az esetek többségében ő marad ugyanolyan mert ilyen az alapszemélyisége. De az időnkénti figyelemre, egófényezésre, lelki szemetesnek azért kell neki valaki.

ma 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
"megy a hitegetés hogy érdemes rá várni mert jobb lesz a helyzet" - Ha most nem jó, mit vársz, mire vársz?
ma 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!