Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható vagy elítélendő ha a másik szóvá teszi a külsőd és a testsúlyod?

Figyelt kérdés
Persze ha van alapja..
2021. júl. 5. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Úgy érted, hogy kapcsolat alatt felszedett a másik x kilót?
2021. júl. 5. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

már megint te? törölték a tegnapi kérdésed és jössz újra rinyálni?

komolyan, könyörgök, húzzál már el innen, az egész oldal rajtad röhög

2021. júl. 5. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Rosszul esik, idegesítő, de nem érdemel nagy hisztit.
2021. júl. 5. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
14%

#2 Miről maradtam le?:)

Amúgy attól függ,ha vékonyan ismert meg de meghíztal közben,akkor jogos.

2021. júl. 5. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Pff hát nekem ne merjen bunkó megjegyzéseket tenni, inkább hagyjon el és ne vesztegesse az időmet.
2021. júl. 5. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, hogy szóvá teszi, hanem, hogy hogyan teszi szóvá.

Azért a "Drágám, mostanában fel szedtél pár kilót, nem megyünk el együtt futni vagy valami?"... és a "Hallod, g**i dagadt lettél, vagy terhes vagy?" között van különbség.

2021. júl. 5. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nincs különbség a kettő közt. Attól, hogy kedvesen mondom, attól még ami a fejemben van az nem úgy hangzik.
2021. júl. 6. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne futni akarjon vinni, hanem főzzön rám. 😅

N

2021. júl. 6. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

6-is vagyok.

#7 Ez akkor bármire igaz lehet . Ami a fejedben van azt mindig több féle képen lehet közölni másokkal . Ezen múlik , hogy bunkó vagy e vagy sem 😃

#8 Úgy érted, hogy inkább támogasson a hízásban?

2021. júl. 6. 06:28
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Fölösleges az ilyet mondani, az ember úgyis látja magán, ha tükörbe néz. Főleg akkor, ha rövid időn belül szed fel sokat. Az

ő dolga, hogy változtatni akar-e, helyette nem dönthetem el, még akkor sem, ha jót akarok neki.

Én éveket pocsékoltam el az életemben arra, hogy egyengettem a lusta expárom útját, bár itt a nem a testsúly volt a központi téma, hanem hogy fejezze be az egyetemet, ha már belekezdett, hogy tudjon teljes állást vállalni, és elkezdhessük a közös életünket. Segítettem is neki sok tantárgyban, elkezdtük a szakdolgozatát is, de mondanom sem kell, hogy azzal is én dolgoztam többet... A realitás: betelt a pohár, és szétmentünk, ő pedig szeptemberben a 9. évét kezdi BSc-n, úgy, hogy közben nem halasztott, tehát minden félévben vett fel tárgyakat.

Tehát én soha, de soha nem akarnék senkit sem megváltoztatni többé, még akkor sem, ha úgy érzem, hogy ezzel segítek neki, jobbá teszem az életét. Inkább csendben lelépnék.

2021. júl. 6. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!