Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol "kell" hogy tartson egy ismerkedés 3-4 hét után?
Elvárható a napi/ kétnapi hívás nem csak a messengeres írogatás?
Heti 2 tali min.? Egy az olyan kevés, nem?
Napi dolgokba való beavatás?
Mit gondoltok a fentiekről?
Mi még?
Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.
Akár az időben, akár az üzenetek tekintetében.
Hívhat ezerszer is, hogy "na megint szartam egy nagyon jót", mennyivel lennék vele előrébb?
Minimium két gyerek 🤷♀️
Ha egy hónapja járogattok, attól mit vársz? Ahogy tudtok találkoztok, ha mindketten vágytok rá lehet telefonálni, de ez még keményen az ismerkedési szakasz. Jóformán a nevét is alig tudod még.
Mondjuk szerintem később is értelmetlen a "hol kell tartani" kérdés. Teljes mértékben a két résztvevő habitusától, igényeitől, élethelyzetétől függ. Nincs olyan, mint a gyerek fejlődésénél, hogy x idő után másznia kell, vagy nem oké a fejlődése.
Kérdés ki hogy dolgozik vagy tanul. Munka , iskola tanulás mellett sokszor csak hétvégén van idő, de van aki hétvégén is dolgozik.
Sokat számít a távolság. h csak 15 percre lakik vagy 1 órára.
és ahogy #1 is írta a minőség is számít.
Ez mindig egyedi , hogy kik mikor fognak együtt aludni elsőre, mikor lesz az első együtt töltött hétvége.
Nem tudom hány éves vagy nekem eddig az 5-6-7. alkalom után már volt szex és együtt is töltöttünk 2 egész napot. Persze ez más volt még 18-19 évesen.
Kb akkora döntitek el, hogy érdemes-e egymást jobban megismerni.
Ha neked több találkozó kell, vagy jobban szeretsz telefonálni, mint írogatni, akkor egyszerűen beszélgess erről, és kérd meg rá!
Mi heti 4-5 napot voltunk együtt egy hónap után. Napi dolgokat megbeszéltünk. Messengeren sose beszéltünk, telefonon akkor ha fontos volt. Együtt alvás alap, több napra elutazás is volt benne nálunk.
Heti 2 találkozásnál tárgytalan lenne az illető.
Próbáltam megbeszélni vele... az elején 1-2hétben volt hívás de már nincs, csak ha én kérem, de akkor van aznap,írunk napi szinten párszor és ennyi elég neki
Mostanság a találkozót sem erölteti ha felhozzuk hogy kövi tali, mindig van programja az anyjával vagy a haverjaival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!