Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kiakadt azon, hogy a takaróba fújtam az orrom. Csak szerintem reagálja túl a dolgot?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg vagyok, influenzás. Fekszek az ágyban, kérdezem tőle, hogy van-e bent zsepi. Csak hümmögött egyet, hogy nincs. Nézte a TV-t, gondoltam magamban hogy úgy se hoz be nekem és belefújtam az orrom a takarómba aztán aludtam tovább (külön takarót használunk amúgy, mert lerántjuk egymásról).
Elékezd ott hisztizni, hogy miért vagyok ilyen undorító. Egyrészt, mert beteg vagyok, normál esetben nem csinálok ilyet. Amúgy meg hozhatott volna be zsebkendőt. Az a legviccesebb, hogy átvonult a nappaliba TV-t nézni emiatt, de egy pohár vizet meg coldrexet se volt képes behozni, mert azt is kértem tőle.
tegnap 18:07
21/21 anonim 

válasza:

Semmi gond nincs bástya! Legközelebb fújd a csajba. Ha szeret, elfogad így is. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!