Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadtam ki a válaszra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki a válaszra?

Figyelt kérdés
Tegnap szóvátettem a páromnak, hogy mostanában elengedte magát, nem tesz a kapcsolatunkba elég energiát. Nem beszélgetünk eleget, nincs minőségi idő. Majd erre annyit reagált, hogy ő eddig is ilyen volt. (Nem, nem ilyen volt azért). Jól gondolom, hogy ezzel kb azt mutatta ki, nem érdekli a kapcsolat jövője? Együttélünk már pár éve egyébként.
ma 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen esetben ertheto, ha vedekezoen lep fel. Ha nem asszertiven kommunikalsz, tamadasnak erezheti. Ha mondjuk azt mondtad volna, hogy szep az ido, nem mentek e ki a parkba lehet, hogy total mashogy reagalt volna.
ma 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondod 1-es, erre lehet jó választ kapni.
ma 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél részéről érthető a dolog. Legutóbbi több éves kapcsolatban mindig én tettem bele a legtöbbet, bármilyen témáról legyen szó. A végén is úgy igyekeztem mint az első hetekben, amit a párom nem viszonzott. Megbeszéltük, hogy segítek neki, támogatom, megoldjuk majd. Idővel sem lett jobb. Megelégeltem és szétmentünk.
ma 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most a szakításra keresel okot, vagy hogy tovább szekáld?
ma 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem barátom mindig visz a szuleihez haverjaihoz vagy pubokba, de neki nelkulem is ilyen az élete amugyis.

Lehet ő meg soha nem járt sehova kapcsolat elott se.

ma 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem volt megfelelő a kommunikáció szerintem...vagy a pillanat.
ma 13:34
 7/7 A kérdező kommentje:

#1 Lehet, viszont régebben kértem tőle szebben, adtam neki ötleteket csak valahogy annyiba maradt. De így belegondolva van igazság ebben is, hogy nem jól kommunikáltam le. Csak sok férfi nem ért a célozgatásból, azért is akartam a lényegre térni mi a bajom.

#3 Sajnálom, jól döntöttél

#4 Nem volt szándékom szekálni, csak nekem a jelenlegi helyzet nem jó.

#5 ő is járt több helyre

Köszi a válaszaitokat

ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!