Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok bepöccenve?
4 éve vagyunk együtt van egy kislányunk.
A párom 3 havonta kB eljar a haverjaival szombat estenkent iszogatni. Ok. Ezzel nem is lenne baj ha előre szólna vagy ha én is mehetnek mert bizony úgy érzem 3 havonta nekem is jó lenne itthonról pár órára kiszabadulni.
Sajnos a lányunkra senki nem tud vigyázni se nagyszülők, se babysitter segítségünk sincs. Ma se lett volna, és így szervezett meg programot megint nélkülem. Nem opció az ha azt írjátok hogy holnap menj te erre arra kikapcsolódni, mert 1.: nincs meg órákig a gyerekkel, 2.: már programja van szintén nélkülünk (nem nem haverok, iszogatas, más) 3.: én a párommal szeretnék menni nekem nincsenek nagyon Baratnoim.... Szóval több okból se írjátok ezt.
Még maga a kérdésem se erre irányul hanem maga az hogy túllihegem ezt hogy neki lehet 3 havonta kikapcsolódni nekem meg soha?? Most is mondta hogy hát bízzuk valakire a lányt. Mondta ezt úgy hogy ma jelentette be hogy elmegy iszogatni, idő nem lett volna senkit találni hirtelen leakasztani. Szóval pontosan tudta jól hogy nem tudjuk megtoldani hogy együtt menjünk.
Aztán mondtam neki hogy de jó neked, érezd jól magad, de én mégis mikor mehetek? Hát azt mondja ha találunk valakit aki a lányra vigyáz. Mondom ha nem ma szólsz lelépés előtt 4 órával ment is volna lehet. Bár kétlem. Mégis kire bíznám? Tényleg senkink nincs.
Hany éves a gyerek? Mi az hogy nincs meg vele órákig? Még egy szopós csecsemőt is rálehet hagyni az apára par orára (tápszerrel vagy lefejt tejjel), nemhogy egy nagyobbat. Vagy fizikailag nem bír egy örökmozgóval?
Mert ha nincs mas, akkor csak igy lehetne ezt megoldani hogy egyszer te, egyszer ő.
Így csak azt tudod tenni hogy viszed a kicsit is barátnőzni. Bulizni ugyan nem tudtok így, de jót beszélgetni igen. En is talalkozgattam a baratnőmmel ameg csak neki volt gyereke, most meg már hogy nekem is van még jobb. Az anyaság ilyen, valamiről le kell mondani, de sokmindenről nem, csak alkalmazkodni a helyzethez.
Egyébkent nagyon gáz a párod, mi lesz ha fontos ügyben kell elmenned, vagy ne adj isten tenyleg kórházba kerülsz? Vagy ha elmész dolgozni, nem lehetsz mindig vele te amikor beteg, mert azt nem sok munkahelyen veszik jó néven.
1) Nagyon pici, kizárólag anyatejesen táplált babát kivéve elképzelni nem tudom miért nem tud pár órát egyedül lenni a saját gyerekével. Soha sehova nem mész egyedül? Vásárolni pl.? Ez elég nagy baj.
2) Haveros találkozó 3 havonta nem egy tragédia, és érthető, hogy oda téged nem akar vinni, úgy már más lenne a dolog.
3) Barátnővel, de akár felszínesebb ismerőssel te is elmehetsz saját programra, ez a te felelősséged, nem az övé, hogy neked nincs saját életed.
4) KÖZÖS programokat ha nem vagytok képesek szervezni, mert pl. ő nem igényli, akkor komoly gondok vannak. Bébiszitter, nagyszülők, nagynénik, bárki - valaki csak tud vigyázni arra a gyerekre pár órára havonta 1x.
1. Egy 3 éves gyerek miért nincs meg 3-4 óráig az apjával? Ez bullshit, igenis meg kell tudnia lenni, max apuka nem akarja.
2. Az, hogy elmegy nem lehet probléma. Az, hogy nem szól időben, az igen. Beszéljétek szépen meg, hogy kéretik szólni 3-4 nappal korábban.
3. Te ne akarj menni vele. Mit keresnél ott? A fiúk a haverjaikkal, eg yilyen programon semmi keresnivalód nincs. Neked sem lenne élmény, hisz olyan témákról beszélnek ami őket érdekli, te kirekednél, meg amúgy nekik sem, mert valamelyest moderálniuk kell magukat, meg őket is zavarhatja, hogy kizárnak téged, cska hát eleve nem kéne ott lenned.
Erre a megoldás az lenne, ha lenne saját baráti köröd.
4. Ha nincs senkid, keressetek babysittert. Mármint azon kívül, hogy apukának simán kéne tudnia üzemelnie a gyerekkel, d emidnegy.
Deee akkor is kettesben is el kell hogy tudjatok menni, hiszen elvileg egy párkapcsolatotok van, amit ápolni kell, azaz randizni. Úgyhogy keressetek egy babysittert, fizessetek szépen neki, és menjetek el randizni kettesben.
Volt nálunk már 4 babysitter összes csalódás volt. Azért se keresek többet.
Az egyikkel szimplán nem jött ki a lányunk, a második állandóan késett egyszer majdnem lemaradtunk a moziról aztán csak szimplán késett fél órát elnézést nem kért, többször nem kellett jönnie. A 3.allandoan kijárt cigizni (nagyfiam mondta 11 éves hogy állandóan kint volt a tömb előtt gyereket egyedül hagyva) a 4.nek meg állítólag mi akartunk keveset fizetni nem kellett neki 2000 Ft/oradíj.
"Hát azt mondja ha találunk valakit aki a lányra vigyáz."
"Nem opció az ha azt írjátok hogy holnap menj te erre arra kikapcsolódni, mert 1.: nincs meg órákig a gyerekkel"
Azt a k.rva XDDDDD
Te képes voltál szülni egy ekkora selejtnek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!