Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok bepöccenve?
4 éve vagyunk együtt van egy kislányunk.
A párom 3 havonta kB eljar a haverjaival szombat estenkent iszogatni. Ok. Ezzel nem is lenne baj ha előre szólna vagy ha én is mehetnek mert bizony úgy érzem 3 havonta nekem is jó lenne itthonról pár órára kiszabadulni.
Sajnos a lányunkra senki nem tud vigyázni se nagyszülők, se babysitter segítségünk sincs. Ma se lett volna, és így szervezett meg programot megint nélkülem. Nem opció az ha azt írjátok hogy holnap menj te erre arra kikapcsolódni, mert 1.: nincs meg órákig a gyerekkel, 2.: már programja van szintén nélkülünk (nem nem haverok, iszogatas, más) 3.: én a párommal szeretnék menni nekem nincsenek nagyon Baratnoim.... Szóval több okból se írjátok ezt.
Még maga a kérdésem se erre irányul hanem maga az hogy túllihegem ezt hogy neki lehet 3 havonta kikapcsolódni nekem meg soha?? Most is mondta hogy hát bízzuk valakire a lányt. Mondta ezt úgy hogy ma jelentette be hogy elmegy iszogatni, idő nem lett volna senkit találni hirtelen leakasztani. Szóval pontosan tudta jól hogy nem tudjuk megtoldani hogy együtt menjünk.
Aztán mondtam neki hogy de jó neked, érezd jól magad, de én mégis mikor mehetek? Hát azt mondja ha találunk valakit aki a lányra vigyáz. Mondom ha nem ma szólsz lelépés előtt 4 órával ment is volna lehet. Bár kétlem. Mégis kire bíznám? Tényleg senkink nincs.
Pedig ha nem keresel hamar egy babyszittert ez nem fog javulni. Vedd a kezedbe a dolgokat talàlj babyszittert majd utàna programot is.
Hidd el csak ugy megy en is ezt tettem annyi h n3m kellett konkret szitter mert volt lelkes rokon. De programot is én talàltam ki, szerveztem le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!