Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha folyamatosan ilyen baromságok miatt megsértődik?
A párommal nem ugyanabban a városban élünk. Múlt héten ide jött fogorvoshoz, ahol lakok, de munkaidő volt. Írt, hogy ki tudok-e menni hozzá. Rengeteg munkám volt, plusz írtam, hogy a főnök is visszajöhet, így max 4 után találkozhatunk.
Erre felhúzta magát, és azóta nem beszél velem. Aznap sem írt, én kerestem másnap, de az volt a válasza, hogy dolgozzak, mert másra úgysincs időm.
Két hete több napot is találkoztunk, voltunk kirándulni is. Semmi baj nem volt.
Ez a folyamatos sértődés már nagyon fárasztó, utána napokig kell könyörögnöm, hogy beszéljen velem.
Mostanra jutottam el oda, hogy a sírás kerülget. De olyan dolog miatt büntet, aminek értelme sincs.
Mit csináljak így? Annyira beleuntam.
N
A szerelem szép, de baromi kevés egy működő kapcsolathoz. Állítom, hogy ahol működik a kommunikáció, de inkább csak barátok, ott sokkal jobban működik, mint ahol csak a kémia működik.
Írod, hogy nem illetek össze, te nem bírod már ezt elviselni, ő meg direkt élvezi. Most egy kicsit saját magad szeresd jobban, és szakíts vele!
#13: Akik ilyen kommenteket írnak, azok az emberek amúgy nem járnak dolgozni? Vagy nektek természetes, hogy egy szó nélkül felálltok és kisétáltok a párotokhoz, nehogy megsértődjön?
Hátha kirúgják az embert. Igazad van teljesen.
Tisztában vagyok vele, hogy troll vagy, de akkor a francnak írsz a két pipàddal. Ráadásul sértegeted az embert.
Majd talán ha lesz egyszer munkahelyed, akkor nem annyi lesz a szórakozásod, hogy másoknak beszólogatsz.
#11: Nagyon azon vagyok, hogy a héten szakítok vele. Rengeteg bàntó dolog van még ami történt, de nem merek már semmit leírni, mert a többség nem segíteni jár ide, hanem másokon gúnyolódni. Úgy, hogy ezeknek kapcsolata se volt soha.
Neked viszont köszönöm! Nehéz úgy szeretni magam, ha elhitetik velem, hogy senkinek nem kellek majd úgysem. Jaj most nagyon magam alatt vagyok sajnos.
Bszki 15 Te nem dolgoztál a büdös életbe vagy mivan.? Ostoba.
Párja meg csak tudja meddig dolgozik.
18 mi érdekes van ebbe? Vicc 😅 Nem mindenhol lehet kimenni, 5 perc marha sok. 1 órát kibirt volna a csávó...erről ennyit.
A pasi egy idióta ha ezt nem érti meg.
Azért kemények ezek a válaszok. :D Az itteni nagyokosok ezek szerint tudják hol dolgozok, milyen munkakörben, hova kellett volna elsétálnom ahol ő várt engem, tudják milyenek a főnökeim. Csak mert a 18-as válaszoló ki tudott szaladni 5 percre!! Így törvényszerű, hogy akkor más is, mert ugye az országban minden munkahelyen ugyanazok a feltételek.
Én nem tudom ezeket milyen emberek irogatják, de vagy rosszindulatúak,vagy direkt hergelni vannak itt. Brutál. És csodálkozom, hogy a párom ilyen. Úgy làtom van jó pár hasonló gondolkodású társa is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!