Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha folyamatosan ilyen baromságok miatt megsértődik?
A párommal nem ugyanabban a városban élünk. Múlt héten ide jött fogorvoshoz, ahol lakok, de munkaidő volt. Írt, hogy ki tudok-e menni hozzá. Rengeteg munkám volt, plusz írtam, hogy a főnök is visszajöhet, így max 4 után találkozhatunk.
Erre felhúzta magát, és azóta nem beszél velem. Aznap sem írt, én kerestem másnap, de az volt a válasza, hogy dolgozzak, mert másra úgysincs időm.
Két hete több napot is találkoztunk, voltunk kirándulni is. Semmi baj nem volt.
Ez a folyamatos sértődés már nagyon fárasztó, utána napokig kell könyörögnöm, hogy beszéljen velem.
Mostanra jutottam el oda, hogy a sírás kerülget. De olyan dolog miatt büntet, aminek értelme sincs.
Mit csináljak így? Annyira beleuntam.
N
Ja és 4-re ment a fogorvoshoz, felajánlottam neki, hogy találkozzunk utána, megvárom a városban, de nem is írt mikor végzett. Én meg vártam mint egy idióta. Este ìrtam neki, hogy jó sokáig van az orvosnál. Amire az volt a válasz, hogy akkor ért haza.
Oké.
Ne haragudj, de nem fogom kirugatni magam egy olyan ember miatt, aki szarba se néz. Remélem sikerül felfognod.
Mert nem gondolom, hogy egy kapcsolatban az a normális, hogyha nem úgy ugrálok ahogy ő fütyül, akkor nem hajlandó velem beszélni meg könyörögjek hetekig, hogy megbocsásson. 30 feletti felnőtt ember. Nem óvodások vagyunk...
Mintha megbocsáthatatlan lenne amit tettem. Tényleg, szörnyű.
25.
Na, mintha az itteni trollbanda "értékelései" bármennyire is hasznosak volnának, főleg amikor az XDXDXD LOL VICCES VAGYOK!%+!%! válasz 100%, alatta a kifejtések pedig 0-25% között vannak.
Kérdező! Azóta együtt vagytok még?
Nálunk is hasonló a helyzet, szintén 30 feletti férfi(?), inkább pasi, és hasonló dolgokon, módon tud megsértődni. Nagyon bánt, bár én nem érzem emiatt kevesebbnek magam, tudom, hogy ez az ő hiányossága. Erősen gondolkodom a szakításon, de amúgy szeretem és ezeket a sértődéseket leszámítva nagyon jól megértjük egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!