Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak már erről, nem tudom miért vagyok ennyire féltékeny, és miért vagyok ennyire önbizalom hiányos. Tényleg a párom “hibája” hogy ilyen lettem”???
Volt, vagy van egy lány aki a páromnak nagyon tetszik. Többször is mondta milyen jó alakja van stb… de a kapcsolatunk elején nem szóltam semmit ne gondoljon egy féltékeny p..nak. De csak más témája nem volt ha valami “szépség, külső” szóba került csak az a csaj, utána meg találtam hogy minden közösségi oldalon követi , lajkok, stb, és meg meg is tudtam hogy régebben előttem is volt köztük már valami kapcsolat… oke be tudtam annak én biztos nem vagyok olyan jó csaj, sokáig rossz volt nekem ez miatt.
Aztán be köpi én úgy nézek ki mint egy férfi, mert nekem széles vállam van, saját magamnak is gaz ez az egész…
Tényleg mindent meg tettem úgy gondolom hogy tetszek neki, de már nem érdekel, tényleg semmi onbizalmam, mindet elvette kb… de én csak hülye vagyok azt mondja…. Szerintetek ??
Én ugy léptem ki ilyenből hogy nàla sokkal jobb pasi meg aki abtenyerén hordoz az kezdett nekem udvarolni meg istennőkent kezelni. Olyan akihez ö fel se tud érni. Amikor meglátott kiszálkni egy extra jó kocsiból élazt mindta beleégett az a kép.
Hogy viszik a nőjét és nem is akárki:D
Azota bele van pusztulva!!sír rí nyivákol!
Bezzeg amig ele voltam ő is magas lovon ült csak meg kritizált.
Sok hülye iq hulladéknak az az értékes nő akiket sok vagy más pasi értékel ő meg sehol nem ér fel. Na az nekik aztán a mindenek netovábbja. De amikor igyanaz a nő mellette van meg átmegy köcsögbe.
Idiota kisebbségi komplexusos barmok. Mert az ilyenek valojában önmagukat nézik le és ha van aki vekük foglalkozik az biztos csak deffektes nö lehet akkor. Mert szerintük a valodi nők nem állnak szóba olyanokkal mint ők.
Aztán amikor az akit deffektesnek vélt, beint, egyből hatalmasra nő a szemükben.
Ezek ilyen önsorsrontó egyedek.
Az még nem lenne baj, ha a párod megnéz egy jó nőt. Az se gond, ha megállapítja róla, hogy csinos. A probléma az, ha szebbnek találja nálad. Aki szerelmes beléd, annak Te vagy a non plus ultra.
Egyszer megdicsértem egy ismerősömnek a fiatal feleségét, mondtam neki, hogy milyen szép lány a felesége. Erre ő azt felelte, hogy a felesége nem szép, hanem aranyos. Hát nagyon megsajnáltam a feleségét.
12/12 ez egyértelmű, nem probléma én se problémaztam nagyon sokáig szépen meghallgattam, de a lapot se vette soha hogy nem válaszoltam semmit se szóltam rá, de el sütötte meg nagyon sokszor. De ha férfiasnak gondol, plane ha úgy is akarja meg beszélni velem a csajokat😅
Több sebből vérzik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!