Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, kicsit önbizalomhiányos fiúról minden lány gondolja hogy még szűz?
Ez visszataszító? Már nagyon szeretnék barátnőt, de nem megy az ismerkedés, nem akarok örökre egyedül lenni...eddig nem volt senkim.
22f
Nem.
Amikor összejöttem a már excsajommal, ő azt gondolta, hogy én valami nagy nőcsábász lehetek és biztosan sok barátnőm volt már. Pedig előtte nem volt senmim, soha nem randiztam, soha nem csókolóztam senkivel és még nyilván szűz is voltam. Én is eléggé zárkózott vagyok, mégis az ellenkezőjét gondolta ő.
Szóval nem látszik ez elsősorban.
A zárkózottság is lehet többféle, vannak a "gyökér" mentalitásúak akik egyszerűen nem mernek odamenni a társaságba, nem mernek beszélgetni, bénáznak, már a mozgásukon, a megjelenésükön látszik sokszor, hogy életképtelenek lehetnek.
És vannak a mogorva, a leszarom emberek akik ugyanúgy kissé antiszociálisak, de ezt ők választják vagy csak szimplán nem érdekli őket a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!